fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Una trentena d’activitats estiuenques a l’Estenedor de Cambrils

Avatar photo

Les activitats tindran lloc durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre a l'Ateneu Juvenil

L’Estenedor de Cambrils torna un any més amb les seves activitats d’estiu pels joves des d’aquest mes de juny fins al setembre. Enguany, s’han ampliat les activitats perquè l’any passat molts joves es van quedar en llista d’espera i ara compten amb una trentena d’activitats. Veient l’afluència, aquest any l’Ajuntament de Cambrils ha invertit un 40% arribant a un pressupost total de 13.000 euros.

La trenta d’activitats estan dividides en quatre blocs: oci, salut, formació i creativitat. El regidor de Joventut, Eduard Pellicer, ha explicat: “Hem destinat de mitjana un 29% del pressupost a oci, un 50% a salut, un 38% a creativitat i un 57% a formació”. En el bloc d’oci, per exemple, hi ha una exhibició i un taller de magia, un taller de maquillatge i pentinats i un torneig de just dance, entre altres coses. A la part de salut hi haurà un taller de cuina d’amanides originals i un bonus de pàdel surf i un bonus de caiac; aquests dos últims compten amb la regidoria d’esports de l’Ajuntament.

El bloc educatiu és al que més s’ha invertit. Es repeteixen activitats que l’any passat es van omplir com la preparació de l’examen FIRST Certificate, el Campus Tecnològic: setmana tecnològica i aplicacions mòbils; i les classes de repàs. Per últim, al bloc de creativitat hi haurà activitats com un taller de lettering, un taller de teatre i expressió corporal, un taller de pintura mural i manualitats com bosses amb samarretes i cistells amb texans.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Seu Vella, escenari de concerts pop i rock durant el mes de juliol

Notícia següent

Dissabte s’inaugura la piscina olímpica dels Jocs Mediterranis

Notícies relacionades