Categories: Uncategorized @ca

Tret de sortida a la 2a edició de La Llotja DO amb el Sopar Inaugural de la DO Terra i Mar

Un total de més de cent persones amb les destacades presències del Director de Serveis Territorials a Barcelona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Josep Pere, el vicepresident de la Diputació de Barcelona i batlle de Sitges, Miquel Forns, conjuntament amb vint alcaldes més i  trenta-sis regidors de diferents municipis del Garraf i del Penedès, es varen donar cita la nit del vint de novembre per gaudir del binomi enològic i gastronòmic fruit dels productes del territori d’aquestes dues comarques.

L’acte, emmarcat dins del gran esdeveniment enogastronòmic de la LLotja DO i de la mà de NODE Garraf, començava amb un còctel de benvinguda al vestíbul de l’Institut Joan Ramón Benaprès de Sitges. Tot seguit, la presidenta de l’entitat organitzadora, Rosa Huguet, iniciava un torn de parlaments on també intervindrien el Director de Serveis Territorials a Barcelona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Josep Pere, el vicepresident de la Diputació de Barcelona i alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el President de l’Institut Català de la Cuina, Sergi de Meià.

El sopar, elaborat pels prestigiosos xefs, Valentí Mongay, Oriol Castro, Mateu Casañas, Eduard Xatruch, Eduard Escolar i les germanes Montse i Adelaida Olivella,  va estar compost per  quatre plats que delectaren a tots aquells qui assistiren a l’acte. Així mateix, a través d’aquesta experiència culinària, es podia captar la perfecta fusió gastronòmica entre el Mar i la Terra que es dóna en aquestes comarques.

Minuts abans de cloure la celebració, arribava un dels moments més emotius  de la nit amb el reconeixement a la tasca realitzada per Anna Monasterios en la direcció de l’activitat formativa a l’Escola d’Hostaleria de Sitges,  institució encarregada d’oferir el servei durant la vetllada.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Clers, la cambrilenca que arrasa: Més de 2,1 milions de seguidors i un fenomen popular

La Clara, més coneguda a les xarxes socials com a Clers, és la nova sensació del món digital. Nascuda el…

14 minuts fa

Una quarantena de parades fan brillar el Sant Jordi a Sitges

Des de bon matí, Sitges ha viscut una diada de Sant Jordi radiant. Centenars de persones han passejat pel passeig…

14 minuts fa

Badalona ven 22.000 mocadors de les Festes de Maig 2025 durant Sant Jordi

La diada de Sant Jordi ha estat la data escollida enguany novament per posar a la venda el mocador de…

38 minuts fa

El nombre de visitants al país baixa un 20,2% aquest mes de març

Un total de 646.580 visitants han entrat al país durant el mes de març. D'aquests, tal com publica aquest dijous…

50 minuts fa

Polèmica als carrers de Tarragona: “Abstenir-se negres, moros, romanesos i sudacas”

Els veïns i veïnes de Tarragona, així com els seus visitants, s'han trobat aquests dies amb uns cartells publicitaris que…

53 minuts fa

Arriba la 16a Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria: Més restauradors i menys desplaçaments

La 16a Ruta de la Tapa tornarà aquest mes de maig a Sant Julià de Lòria amb una edició que…

1 hora fa

Esta web utiliza cookies.