fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

Tarragona es converteix en l’epicentre mundial del transport de pasta de paper

El port multiplica els tràfics de la mà d’Euroports i es converteix en un dels principals ‘hubs’ de la Mediterrània

Pla sencer de piles de pasta de paper al moll de Cantàbria del port de Tarragona durant una operativa de descàrrega, el 16 de setembre del 2019

El port de Tarragona acull entre aquest dilluns i dimecres la 23a trobada del sector del transport de paper i pasta de paper. La cita, que es fa cada dos anys i és el primer cop que es fa a l’Estat, reuneix uns 600 representants i 50 expositors de 25 països diferents, i marcarà les decisions estratègiques de les empreses del sector en els propers anys. El de Tarragona és el principal port de pasta de paper de l’estat espanyol i el tercer de la Mediterrània pel que fa a tràfic de paper i pasta de paper –amb 600.000 tones mogudes l’any passat. El producte arriba principalment de l’Amèrica del Sud i del Nord d’Europa i s’emmagatzema al ‘hub’ del Port de Tarragona per ser distribuït després als clients del territori o a altres ports mediterranis.

El simposi, que s’inaugura aquest dilluns a l’Amfiteatre romà de Tarragona, està organitzat per la International Forest Products Transport Association (IFPTA), l’única associació professional en xarxa per als professionals mundials de la logística de productes forestals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou consciencia els més petits durant la Setmana Europea de la Mobilitat

Notícia següent

Ballesteros suspèn l’activitat política per una doble operació d’hèrnia i de vesícula

Notícies relacionades