fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

S’adjudica la quarta fase del Palau d’Esports Catalunya pels JJMM Tarragona 2018

Avatar photo

Les obres s'han adjudicat amb un pressupost de 2.154.709,70 euros

La Generalitat ha fet públic aquesta mateixa tarda que s’ha adjudicat l’execució de les obres de la quarta i definitiva fase del Palau d’Esports Catalunya a l’empresa Cobra, Instalaciones y Servicios, SA. D’aquesta manera, s’assegura que “el pavelló poliesportiu ubicat a la zona de Camp Clar de Tarragona estarà llest abans que s’iniciïn els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 el proper 22 de juny”.

Segons s’exposa al comunicat emès per la Generalitat, les obres s’han adjudicat amb un pressupost de 2.154.709,70 euros i inclouen les “instal·lacions específiques” com ara climatització, enllumenat, marcadors electrònics, vestidors, senyalística, sales polivalents i la pista central. En aquest cas, aquestes obres posarien punt final a la construcció d’un equipament impulsat per la Secretaria General de l’Esport que haurà suposat una inversió de més de 17 milions d’euros per part de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, en aquest comunicat es recorda que “la Secretaria General de l’Esport ja va acordar amb l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona deixar equipat el Palau amb el parquet i les grades supletòries necessàries per a la celebració dels Jocs Mediterranis”. La instal·lació permetrà acollir durant els Jocs fins a 5.000 persones i comptar amb una superfície de joc que possibiliti fins a tres pistes simultànies en paral·lel.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament presenta les novetats de l’oferta d’Activitats i Recursos Educatius

Notícia següent

El lideratge i la competitivitat centraran el ‘Bon dia Tarragona’ de la Cambra

Notícies relacionades