Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Magraners estrena pista de bitlles en un espai rehabilitat per la Paeria

Avatar photo

Àngel Ros ha desitjat que aquest espai permeti desenvolupar i acollir activitats socials i esportives, com les bitlles i la petanca

Magraners ha estrenat avui pista de bitlles i petanca que la Paeria ha rehabilitat en el pati posterior del Centre Cívic del barri. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de l’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, han compartit amb els veïns i les veïnes la reobertura de la pista, on s’hi podran fer diverses activitats socials del barri. L’alcalde ha destacat el moviment social i cultural de Magraners i ha desitjat que aquest espai permeti passar bones estones jugant a les bitlles, la petanca o altres activitats esportives. Larrosa ha posat aquesta actuació com a exemple de cooperació, entre l’administració i els veïns, ja que s’ha arranjat un racó per donar-li ús i per poder-lo compartir.

Igualment, el president de l’AV, Juan Gallardo, ha agraït la sensibilitat de la Paeria a l’hora d’escoltar les inquietuds i necessitats del barri i ha afirmat que l’espai recuperat tindrà especial utilitat per als col·lectius de dones i de jubilats i per fer propostes esportives.

L’actuació ha consistit en l’anivellament del paviment existent amb una capa de sauló per igualar el solar i s’ha refet el paviment exterior de formigó rentat per millorar l’accés a la pista de bitlles. També s’ha format un nou esgraonat a les grades existents, seguint el sistema constructiu de les escales existents adjacents.

S’han retirat les baranes existents col·locant una tanca exterior de xapa, per tancar el recinte, amb accés des de la plaça Joan XXIII i una porta doble per entrar-hi des del carrer Cervià. S’ha fet un nou esgraonat a les grades existents per millorar-hi l’accés. També s’han repintat els murs (els de la façana posterior del Centre Cívic i els de l’exterior de la pista) per netejar els grafits existents. Finalment s’ha col·locat nou mobiliari urbà consistent en bancs de fusta i papereres i s’ha millorat l’enllumenat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Vila-seca decidirà si crea un segell de qualitat laboral en el sector turístic

Notícia següent

L’Ajuntament adquireix els últims locals de l’Hotel d’Entitats

Notícies relacionades