fbpx
Dilluns, 26 de febrer de 2024
És notícia

Lleida Implica. Vincles que fan ciutat

Avatar photo

L’Auditori Municipal Enric Granados acull la presentació per donar a conèixer aquest model innovador i propi que regirà la política social local, basada en valors generacionals per construir la “Societat del Pacte”

L’Auditori Municipal Enric Granados acull aquest dimarts l’acte de presentació del projecte “Lleida Implica. Vincles que fan ciutat” en què es vol donar a conèixer una nova manera de fer política social a la ciutat, basada en els valors de cada generació i que permeti construir la “Societat del Pacte”. La Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones treballa aquest projecte innovador amb la voluntat de crear entre tots i totes un model propi i diferent de ciutat i que esdevingui de referència en l`àmbit nacional i internacional. Així, la Paeria impulsa “Lleida implica. Vincles que fan ciutat” per buscar alternatives i noves propostes que donin resposta de manera anticipada als canvis socioeconòmics a la ciutat.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, participarà en aquest acte, juntament amb la directora de la Fundación Felipe González, Rocío Martínez-Sampere; el patró de la fundació, periodista i exdirector d’El País, Joaquín Estefanía, i el president de la secció europea de Ciències Socials i del Comportament de la IAGG (International Association of Gerontology and Geriatrics), Javier Yanguas, qui està al capdavant del Pla de la Gent Gran de Lleida.

L’acte es farà dimarts, a les 19 h, a la Sala 2 de l’Auditori. Per confirmar l’assistència: [email protected] o al telèfon 973 700 359.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Avinguda Príncep d’Astúries torna a ser la Riera de Cassoles

Notícia següent

El Gremi de Marejants de Tarragona presenta les noves vestimentes dels seus misteris

Notícies relacionades