Uncategorized @ca

L’Hospitalet lliura els premis de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!

Aquesta tarda s’han lliurat els premis de la 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, en un acte al restaurant Diversus que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, així com de representants dels establiments participants i del jurat que ha atorgat els premis.

Els platillos guanyadors d’aquesta edició han sigut:

  • Platillo de Millor Qualitat Gastronòmica: Estofat de peus de porc i bolets de temporada d’El Repartidor Escola-Restaurant.
  • Platillo més Saborós: Brou gallec del Restaurante Airiños.
  • Platillo més Creatiu: Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre.
  • Platillo més Popular: Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre.

El jurat encarregat de dictar el veredicte estava format per Carmen Alcaraz; personal tècnic del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació, i del blog “L’Hospitalet Gastronòmic”.

Pel que fa a la categoria del Platillo més Popular, ha estat escollida pels ciutadans, que podien votar el seu platillo preferit en una urna situada als establiments participants.

D’entre tots els vots, es va realitzar un sorteig, i durant l’acte, s’ha fet entrega als guanyadors dels premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta: l’Hotel Madanis, l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, Tibidabo Brewing, Pàdel Indoor Hospitalet, Diversus Hospitalet i el Centre Municipal de Formació i Ocupació (CEMFO).

Èxit de la 8a edició d’A la tardor, platillos!  

La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! ha servit 8.467 platillos, un 80 % més que l’any 2021 (4.700 platillos), i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 platillos el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments van oferir els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.

A la tardor, platillos! és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic, com ara les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.

Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de L’Hospitalet.

Adrià Torres Redacció

Missatges recents

Sabadell torna a obrir les fonts ornamentals

Avui es posen en marxa part de les fonts ornamentals de Sabadell, que la ciutat ha pogut recuperar un cop…

1 hora fa

El Nàstic inicia una campanya de descomptes per omplir el Nou Estadi a l’últim partit de lliga

El Nàstic de Tarragona ha estat el focus de la polèmica aquesta setmana amb la sorpresiva destitució de Dani Vidal.…

1 hora fa

2 detinguts i més de 50 identificats a Lleida en el dispositiu contra la multireincidència

Una quarantena d'agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquest divendres almenys dues persones i…

1 hora fa

Badalona inverteix 4 MEUR per reformar el camp de futbol de Pomar

L’Ajuntament de Badalona invertirà aproximadament 4 milions d’euros per fer una reforma integral del camp de futbol de Pomar. Aquesta…

1 hora fa

Augmenten els detinguts en el dispositiu contra la reincidència al Camp de Tarragona

El macrodispositiu contra la reincidència fet a les principals poblacions del Camp de Tarragona s'ha saldat amb almenys deu detinguts.…

1 hora fa

Altafulla escolta ofertes per executar els projectes de la Plaça dels Vents i l’Oficina de Turisme

L’Ajuntament d’Altafulla ha fet públic l’anunci de licitació del contracte d’obres per a l’execució del projecte d’urbanització de la Plaça…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.