El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), ha organitzat per al proper dijous, 27 de juliol, a partir de les 9:00 hores, la jornada tècnica de referència ‘XXI Exposició de varietats de préssec i nectarina’, punt de trobada per a tècnics, productors, viveristes, empreses de subministraments, etcètera, que se celebrarà al Local Social de Gimenells, i que s’inclou dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2017, del Departament.
El préssec segueix sent l’espècie fruitera més important a Catalunya, en particular a la zona de Lleida. És el resultat d’una especialització creixent tant en l’estructura de producció com en postcollita i demostra la competitivitat i la capacitat d’innovació del sector, que en bona part es deu a la innovació varietal. És molt important la selecció rigorosa d’aquest nou material vegetal per tal d’oferir al sector productor la informació contrastada del seu comportament i quines són les varietats de més interès i més ben adaptades. També s’abordarà la potencialitat de les noves tecnologies, i particularment de la teledetecció com a eina per a prendre decisions de reg tenint en compte les diferents necessitats hídriques dins d’una plantació.
La Policia Nacional ha desarticulat una xarxa dedicada a la difusió d'imatges íntimes de dones a través de canals de…
Un home de 48 anys ha estat investigat per la Guàrdia Civil com a presumpte autor d’un delicte de simulació…
La Policia Local de Salt ha atès aquest matí a una dona de 67 anys que ha estat ferida al…
Aquest matí el Consell Plenari de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat executar la Resolució 226/2024 de data 6 de juny…
Una ecografia pulmonar, tractament indolor i no invasiu, permet preveure una descompensació dels malalts amb insuficiència cardíaca quinze dies abans…
La botiga de salut íntima 'Dàlia Intensament Viva' de Lleida podria desaparèixer en els propers mesos si no troba algú…
Esta web utiliza cookies.