fbpx

La ruta “Amposta Urbana” combina esport i cultura

Avatar photo

Un recorregut amb bicicleta centrat en l’època de la festa del mercat d’Amposta

Una quarantena de persones han participat aquest dissabte, 12 de maig, en la ruta “Amposta Urbana”, una de les bicicletades populars d’aquest mes.

En aquesta excursió en concret, s’ha aportat la part de l’esport i també la de cultura, ja que durant el recorregut de 3 quilòmetres i mig amb bicicleta s’han visitat diferents indrets de la ciutat, centrats sobretot en el segle XIX i XX, a excepció de la zona del castell.” El que trobo interessant és que veus diverses coses, un tast de cada i et quedes una mica en una idea general del que és Amposta, a més, com que la setmana que ve és la festa del mercat, ja van una mica contextualitzats”, explica, Sabina Colomé, la guia de la ruta Amposta Urbana.

Alguns dels llocs que s’han visitat han estat el canal de la dreta de l’Ebre, el Museu, el Mercat, el Castell, el Pont Penjant i la Plaça de l’Aube. Aquesta iniciativa d’organitzar bicicletades populars fa desenes d’anys que se fa a Amposta. L’excursió l’ha organitzat l’oficina de turisme i el Museu de les Terres de l’Ebre que ha anat col·laborant any rere any. La unitat ciclista de la policia local i protecció civil han acompanyat als participants durant el recorregut.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Meritxell Roigé, candidata a les municipals del 2019

Notícia següent

Reus aprova destinar el superàvit de 2017 a construir nous equipaments esportius

Notícies relacionades