A les set del vespre de diumenge es donarà per finalitzada aquesta primera edició d’Orígens, a la qual també s’hi ha sumat -entre altres entitats i associacions rapitenques- el col·lectiu de cuina, la Unió de Comerç Rapitenc i l’Institut els Alfacs. Alguns restaurants i bars del municipi ofereixen menús especials, com un ‘menú d’un mariner en un dia de pesca’, on no hi falta l’arrossejat. La regidoria d’Identitat, amb Rafa Balagué al capdavant, en estreta col·laboració amb el director tècnic d’Orígens, l’historiador Toni Cartes, han coordinat el programa d’actes.
El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha aconseguit el seu objectiu més esperat:…
Esquerra Republicana de Catalunya ha celebrat aquest matí, a la sala del Teatre d’Artesa de…
El candidat del PSC a les eleccions del 12-M, Salvador Illa, s'ha mostrat favorable a…
Una persona ha perdut la vida aquest dissabte després de ser atropellada per un tren…
L’agència d’avaluació Fitch Ratings ha publicat aquest divendres a la nit el ràting d’Andorra i…
La cap de llista de Junts + Puigdemont per Catalunya a Lleida, Pirineu i l'Aran,…
Esta web utiliza cookies.