A les set del vespre de diumenge es donarà per finalitzada aquesta primera edició d’Orígens, a la qual també s’hi ha sumat -entre altres entitats i associacions rapitenques- el col·lectiu de cuina, la Unió de Comerç Rapitenc i l’Institut els Alfacs. Alguns restaurants i bars del municipi ofereixen menús especials, com un ‘menú d’un mariner en un dia de pesca’, on no hi falta l’arrossejat. La regidoria d’Identitat, amb Rafa Balagué al capdavant, en estreta col·laboració amb el director tècnic d’Orígens, l’historiador Toni Cartes, han coordinat el programa d’actes.
La coneguda i icònica marca de beguda reusenca, Plim, ha recuperat la seva comercialització després de quasi 11 anys d'absència.…
Un incendi d'una indústria de reciclatge de fibres tèxtils al polígon de la Canya, al costat d'Olot, afecta cinc naus.…
El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils ha tret a concurs públic dos projectes finançats amb fons europeus Next Generation:…
Dues famílies que es van veure involucrades en l'accident mortal de l'AP-7 a Vilablareix (Gironès) reclamen explicacions perquè creuen que…
Les exportacions de Ponent i l'Alt Pirineu i Aran van recular al febrer fins als 229,4 milions d'euros, un 9,5%…
Les instal·lacions de firaReus Events seran, un any més, el punt de trobada dels aficionats als vehicles de dues rodes…
Esta web utiliza cookies.