fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

La plataforma Oppida es manifesta per “salvar” la Tabacalera

Avatar photo

Aquest dissabte la Plataforma Oppida clausura els actes de "celebració" del 10è aniversari del tancament de la Tabacalera

L’últim acte és la manifestació ciutadana que s’iniciarà a les 11:30h des del Banc d’Espanya (un altre espai abandonat) i recorrerà els carrers de la ciutat fins arribar a la Tabacalera. L’acte finalitzarà amb la lectura del manifest per part d’Oriol Grau i l’actuació de blues de Whiteboy White. La Tabacalera necessita amb urgència ser recuperada i aquest dissabte tota la ciutadania està convocada al Banc d’Espanya. La Platafoma Oppida, col·lectiu de treball que aglutina i representa a ni més ni menys que 39 entitats d’aquesta ciutat ­ cada una amb el seu NIF ­ i que ha recollit més de 1400 signatures de suport, fa d’altaveu per reclamar la cessió per part de l’Ajuntament del mòdul 6 de la Tabacalera.

La plataforma Oppida, exigeix que la Tabacalera no pot esperar el ritme de l’administració; per això aixequem la veu i reclamem que cal començar a treballar, que ja hi haurà temps per la concordança i la confluència administrativa, però que la ciutat i la Tabacalera no poden esperar més.

Les activitats d’aquest 10è “aniversari” es van iniciar el 3 de març amb ENTERRAMENT DE LA CULTURA; el dissabte 11 de març es van dur a terme un seguit d’activitats de CULTURA URBANA, que van tenir una gran acollida i on es va poder disfrutar d’una cultura sovint estigmatitzada que va demostrar que en l’art urbà hi ha molt futur.

El 18 de març, la taula dedicada al PENSAMENT I DEBAT SOBRE MODEL D’ESPAI PÚBLIC va acollir a una seixantena de persones, algunes d’interessades i coneixedores del tema, i altres vianants espontanis que, sorpresos per l’acte i pel tema, s’afegien al debat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els treballadors de l’Hospital de Móra d’Ebre protesten per la retallada de seva la paga variable

Notícia següent

La conferència “l’altra cara dels Borbons” arriba a Llorenç del Penedès

Notícies relacionades