fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

La piscina de Les Roquetes incorpora una cadira per a persones amb mobilitat reduïda

Avatar photo

També s’hi ha fet algunes obres de manteniment per a la temporada d’estiu

Les piscines exteriors municipals han iniciat la temporada d’estiu durant la segona quinzena de juny amb diverses activitats (com la celebració de la jornada Mulla’t per l’esclerosi múltiple el passat diumenge) i una posada a punt que inclou la recent instal·lació d’una cadira hidràulica per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

La piscina exterior de Ribes ja disposava d’un mecanisme similar perquè és de més recent construcció, però a les Roquetes “s’havia detectat aquesta necessitat i demanda”, com ha afirmat la regidora d’Esports de les Roquetes, Noelia López, i s’ha volgut instal·lar ara aprofitant també alguns altres treballs de manteniment, doncs “calia garantir l’ús correcte i en condicions de la instal·lació per a les persones usuàries”, ha afegit la regidora. S’han fent diverses actuacions de senyalització indicativa dels espais i serveis, la retirada o reposició d’algun element de la construcció, tasques de neteja, l’adequació d’algunes instal·lacions elèctriques i treballs de revestiments, acabats i pintura. El pressupost de tot plegat ha estat de 45.000 euros.

D’altra banda, l’alcaldessa Abigail Garrido, ha explicat que les instal·lacions de la piscina de les Roquetes que comparteixen espai amb el tenis són antigues i que s’ha parlat amb les entitats per reordenar-les. “En la línia de recuperació i dignificació dels equipaments municipals” la voluntat del govern és fer “una remodelació en els propers anys que possiblement s’haurà d’executar per fases”, ha explicat l’alcaldessa. Garrido vol “donar impuls als equipaments no només culturals sinó també esportius perquè entenem que la pràctica de l’esport, sobretot lligada a l’esport base, és una pràctica d’hàbit saludable i és en aquest sentit que des de l’Ajuntament estem treballant molt compromesos perquè hi hagi diversitat en la pràctica d’esports”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Mercat de La Sínia ja es cardioprotegit

Notícia següent

Nova campanya de donació de sang a Sitges

Notícies relacionades