fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

La Mulassa i el Ball de Bastons són els protagonistes del barrilet de les festes 2017

Avatar photo

Durant la presentació del barrilet, també s'ha mostrat l'ampolla de Chartreuse de Santa Tecla i la nova ampolla dedicada a Tarragona, "La Tau".

Com no podia ser d’altra manera, el Chartreuse forma part de les festes majors de Santa Tecla i de la vida de tots els tarragonins. Així doncs, aquest matí s’ha presentat la nova edició del barrilet de les festes 2017 que, enguany, està dedicat a dues entitats que estan d’aniversari; per una banda, la Mulassa de Tarragona, que celebra els seus 30 anys, i per l’altra, el Ball de Bastons de Tarragona, que en 40.

El barrilet recupera el color groc tan característic de la beguda i que, en aquesta ocasió, a més d’estar dedicat a aquestes entitats, hi és present la bandera de Tarragona. Un disseny que ha anat a càrrec de l’artista gràfic tarragoní Xuspa Guillén.

Al mateix temps, també s’han presentat les ampolles de Chartreuse d’edició especial Santa Tecla 2017, amb el format de 70 cl i que porten a la contraetiqueta la imatge oficial de les festes. En total, s’han embotellat 1.300 unitats de Chartreuse groc i 200 de Chartreuse verd.

La voluntat de la marca és fer de Tarragona un mercat diferent de la resta del país i seguir cuidant els tarragonins d’una manera preeminent, ha explicat el responsable d’exportació de Chartreuse, Yannick Rochez. «Hay un mercado en España y un mercado dentro del mercado que es Tarragona. Nuestra marca apoya tremendamente nuestros consumidores».
És aquest el motiu de l’elaboració d’una nova ampolla dedicada a la ciutat de Tarragona, “la Tau”; una barreja de Chartreuse groc amb un toc de Chartreuse verd, de 44 graus. «Una manera de donar les gràcies a tants anys de relació entre la ciutat i la marca», ha afirmat Carme Rodríguez, representant de la marca a Tarragona.

L’etiquetatge frontal d’aquesta nova ampolla porta el degradat del color groc a verd en la part mitjana i la bandera de Tarragona amb el símbol de la Tau. La contraetiqueta està escrita en català, amb una fotografia de l’antiga fàbrica de Chartreuse de la ciutat.
Amb un cost menor al de l’ampolla de Chartreuse groc, des d’avui i fins finals d’any, la Tau surt al mercat amb un tiratge de 5000 ampolles, les quals porten inscrit l’any d’embotellament i només es podran adquirir en bodegues i botigues especialitzades de la ciutat.

L’Ajuntament ha agraït el vincle i el compromís de la Chartreuse de Tarragona i n’ha destacat la seva vinculació. «És el nostre patrimoni històric, humà, afectiu i econòmic», ha afegit l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros. També ha fet una crida al consum responsable d’alcohol en aquests dies de festa; «si només es veu en moderació, es gaudeix d’una beguda extraordinària».

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Móra la Nova se suma al projecte Biblioteques amb Denominació d’Origen

Notícia següent

Incendi en una empresa de Golmés, un foc que ha causat un ferit de gravetat menor

Notícies relacionades