Una cinquantena de persones han participat al Tast d’Oli de la DOP Siurana que aquesta tarda s’ha celebrat a la Llotja de Reus. Un esdeveniment que s’emmarca dins del cicle #DillunsLlotja, que té com a objectiu revitalitzar aquest emblemàtic i històric espai les activitats vinculades al sector agroalimentari i als productes de qualitat del territori.
El tast l’ha dirigit Àngels Calvo, Consultora Internacional i Cap del Panell Oficial de Tastos d’Olis Verges de Catalunya. El tast coincideix amb la celebració aquests dies de la Ganxet Pintxo, la ruta de tapes de Reus que impulsa la Cambra de Comerç en la que l’oli de la DOP Siurana és un dels ingredients essencials, i a pocs dies de la Fira de l’Oli que se celebrarà els propers divendres i dissabte a la Plaça Llibertat de Reus i que servirà per presentar en societat l’oli nou.
L’activitat ha coincidit amb la inauguració de la mostra de la trentena de dibuixos seleccionats del concurs ‘Dibuixa avellanes’, que per segon any consecutiu s’organitza dins del TEMPS D’AVELLANA, el cicle d’activitats per promocionar la fruita seca de referència del territori. L’exposició restarà oberta fins dijous 14 de novembre coincidint amb l’acte de lliurament de premis que es farà, a les 17.30h, a la mateixa Llotja. Precisament aquest cicle ja va portar als #DillunsLlotja un tast d’avellanes el passat mes d’octubre.
Protecció Civil ha activat aquest divendres a la tarda la fase d'alerta del Pla especial…
Un agent de la Guàrdia Civil ha mort aquest divendres després de precipitar-se diversos metres…
Els salaris de la Guàrdia Urbana de Tarragona suposen un 25% de les despeses salarials…
Centenars de persones desplaçades des del Baix Camp han omplert el pavelló d’Argelers per visitar…
El Partit Popular promet 50.000 habitatges públics en sòl públic durant els pròxims quatre anys…
En un ambient distès acompanyat de música amb segell català i amb la presència de…
Esta web utiliza cookies.