Categories: Uncategorized @ca

La febra dels fideus rossos arriba a Cambrils

Els fideus rossos seran els protagonistes de menús especials en un total de 35 restaurants de Cambrils. Les jornades de dedicades a aquest plat típic de les barques dels pescadors de Cambrils tornen del 28 d’abril al 14 de maig per promocionar la cuina marinera. Es tracta d’una de les especialitats més pròpies de Cambrils dins de la categoria dels “ranxos mariners”, herència d’una cuina ha passat de generació en generació.

Com sempre, els restaurants oferiran des de les versions més tradicionals fins a les més innovadores, combinant la qualitat dels productes de proximitat amb l’excel·lència dels cuiners de Cambrils. Els preus dels menús oscil·len entre els 20€ i els 58€. La novetat d’aquesta cinquena edició és que els àpats es maridaran amb la cervesa Damm Inèdit, patrocinadora de les jornades.

A més, enguany, els últims quatre dies de les jornades coincidiran amb la celebració de la desena edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que se celebrarà de l’11 al 14 de maig.

Els establiments participants
Els 35 establiments participants són: Acuamar, Al Punt, Bec d’Or, Cal Pep, Cal Tendre, Can Bosch,  Can Solé, Casavella, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic Cambrils, Denver, Duomo, El Faro, El Pescador, El Pósito, Gami, Germans Miquel’s, La Cuina d’en Jordi, La Galera, La Palmera de la Llosa, La Perla del Mar, Lekeitio, Les Fonts, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Les Barques, Maset, Miquel, Miramar, Montserrat, Rincón de Diego, Vora, Xiringuito Restaurant del Mar.

Un calendari gastronòmic consolidat
Les Jornades dels Fideus Rossos estan incloses dins el calendari gastronòmic de Cambrils, que ofereix nou propostes gastronòmiques a la població i als visitants per gaudir de la destinació durant tot l’any. Els fideus rossos segueixen a les 13es Jornades de la Galera, ja molt consolidades, i les 5es Jornades Encarxofa’t a Cambrils. El juny el calendari continuarà amb la Mar de Tapes de Primavera i després de l’estiu serà el torn del calamar.

 

 

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Els escriptors estrangers al·lucinen amb la febre per Sant Jordi

La celebració de Sant Jordi és una de les festivitats més arrelades a Catalunya, però és menys coneguda arreu d'Espanya…

8 minuts fa

Veuen un home amb una destral pel carrer i troben una dona esquarterada a casa seva

La Policia investiga la mort d'una dona que ha aparegut esquarterada en un habitatge després que un home fos localitzat…

50 minuts fa

Entitats, partits polítics i col·lectius presents a la Diada de Sant Jordi de Lleida

Diferents entitats, partits polítics de l'Ajuntament de Lleida i col·lectius de la ciutat també s'han deixat veure, una vegada més,…

1 hora fa

Petons de tinta i carícies de pètal: Sant Jordi en estat pur

El sol d’avui ha sortit amb una intenció clara: fer de Sant Jordi una jornada per recordar. I ho ha…

1 hora fa

Una gran companyia telefònica acomiada 609 treballadors per pèrdues milionàries

MasOrange ha arribat a un acord amb els sindicats per a acomiadar 609 persones a causa de les greus pèrdues…

2 hores fa

Els centres cívics de Reus acullen activitats solidàries per Sant Jordi

Un any més, amb motiu de Sant Jordi, l'Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials de l'Ajuntament de…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.