Categories: Uncategorized @ca

La febra dels fideus rossos arriba a Cambrils

Els fideus rossos seran els protagonistes de menús especials en un total de 35 restaurants de Cambrils. Les jornades de dedicades a aquest plat típic de les barques dels pescadors de Cambrils tornen del 28 d’abril al 14 de maig per promocionar la cuina marinera. Es tracta d’una de les especialitats més pròpies de Cambrils dins de la categoria dels “ranxos mariners”, herència d’una cuina ha passat de generació en generació.

Com sempre, els restaurants oferiran des de les versions més tradicionals fins a les més innovadores, combinant la qualitat dels productes de proximitat amb l’excel·lència dels cuiners de Cambrils. Els preus dels menús oscil·len entre els 20€ i els 58€. La novetat d’aquesta cinquena edició és que els àpats es maridaran amb la cervesa Damm Inèdit, patrocinadora de les jornades.

A més, enguany, els últims quatre dies de les jornades coincidiran amb la celebració de la desena edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que se celebrarà de l’11 al 14 de maig.

Els establiments participants
Els 35 establiments participants són: Acuamar, Al Punt, Bec d’Or, Cal Pep, Cal Tendre, Can Bosch,  Can Solé, Casavella, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic Cambrils, Denver, Duomo, El Faro, El Pescador, El Pósito, Gami, Germans Miquel’s, La Cuina d’en Jordi, La Galera, La Palmera de la Llosa, La Perla del Mar, Lekeitio, Les Fonts, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Les Barques, Maset, Miquel, Miramar, Montserrat, Rincón de Diego, Vora, Xiringuito Restaurant del Mar.

Un calendari gastronòmic consolidat
Les Jornades dels Fideus Rossos estan incloses dins el calendari gastronòmic de Cambrils, que ofereix nou propostes gastronòmiques a la població i als visitants per gaudir de la destinació durant tot l’any. Els fideus rossos segueixen a les 13es Jornades de la Galera, ja molt consolidades, i les 5es Jornades Encarxofa’t a Cambrils. El juny el calendari continuarà amb la Mar de Tapes de Primavera i després de l’estiu serà el torn del calamar.

 

 

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Els comuns impulsen una ordinació única d’accés al medi natural

La cònsol major de la Massana, Eva Sansa, i el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González, han anunciat durant…

5 hores fa

Viñuales fa balanç de mig mandat: “tenim 500 MEUR d’inversions a la ciutat, no s’havia vist mai”

El mandat de Rubén Viñuales a l'Ajuntament de Tarragona arriba al seu equador. Fa tot just dos anys el socialista…

5 hores fa

La pantalla gegant torna per a l’últim partit del play-off del Nàstic

L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Esports, torna a instal·lar la pantalla gegant pel partit de tornada de la…

5 hores fa

La Guàrdia Urbana de Tarragona organitza un curs de vigilància de platges per Policies Locals

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha organitzat un curs policial en vigilància de platges (2025) de 30 hores. En aquesta…

5 hores fa

El Festival Matsuri tornarà a omplir el Moll de la Fusta de cultura tradicional japonesa

El Festival Matsuri, que apropa la cultura tradicional japonesa a Barcelona, se celebrarà el cap de setmana del 21 i…

5 hores fa

Novetats en les condicions del programa Reviu d’Andorra la Vella

Després de gairebé un any de vigència del programa Reviu, que busca posar al mercat de lloguer habitatges que es…

5 hores fa

Esta web utiliza cookies.