fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

La biblioteca de Miami Platja es dirà Biblioteca Miramar

Avatar photo

La nova denominació es va escollir entre les propostes que van presentar els usuaris de la biblioteca abans de l’estiu

El ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp va aprovar ahir en la seva sessió ordinària de novembre el canvi de nom de la Biblioteca municipal Joan Miró de Miami Platja, que a partir d’aquest moment s’anomenarà Biblioteca Miramar.

Per unanimitat, tots els grups polítics del consistori van recolzar la proposta realitzada per la regidora de Cultura, Núria Esquius, que va explicar que aquest canvi de nom havia sorgit de la proposta dels mateixos usuaris durant els actes de celebració del 15è aniversari de la seva inauguració, que va coincidir amb el 30è aniversari de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig.

Des de la passada diada de Sant Jordi i fins a mitjans del mes de juny, els usuaris van fer 9 propostes. Finalment es va escollir el nom de Miramar pel vincle històric d’aquesta denominació amb l’actual Miami Platja, desestimant altres propostes que oferien denominacions que ja s’utilitzaven al municipi amb altres equipaments o que es van considerar que no responien a les expectatives.

Tot i el canvi de nom, la Biblioteca Miramar de Miami Plata juntament amb la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig continuarà treballant com una unitat amb els mateixos recursos i la mateixa organització conjunta, tal com ha funcionat fins ara.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp instal·la un segon forn crematori

Notícia següent

ERC exigeix mesures urgents per acabar amb els atropellaments a Francesc Macià

Notícies relacionades