Imatge de l'alcalde de L'Arboç, Joan Sans, el regidor Alfons Ribas i els propietaris del restaurant El Barretet, Joel Molina i Pep Sendra. (Lluís Tamayo)
La VII Enramada de l’Arboç serà el proper divendres 25 i dissabte 26 d’octubre. Una mostra plenament consolidada després de 6 edicions i la gran acceptació entre els forners, restauradors, productors i la gran assistència de públic en anteriors edicions. La plaça de Catalunya tornarà a ser l’escenari de la popular i consolidada mostra arbocenca que en aquesta edició comptarà amb tallers i activitats de sensibilitat ecològica i biosaludable.
El divendres 25 d’octubre a partir de les 6 de la tarda i el dissabte 26 d’octubre durant tot el dia, arbocencs i visitants vinguts d’arreu, podran tornar a gaudir d’aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès.
Però la setena edició de l’Enramada oferirà també al visitant un bon grapat d’activitats per a totes les edats; maridatges, música en viu, show cooking, tallers i activitats infantils gratuïtes, etc.. Tot plegat una proposta gastronòmica, enològica, solidària i cultural per viure-la en família a L’Arboç.
Des de l’organització de l’Enramada ben aviat s’anirà desvelant tots els detalls i sorpreses que depararà la setena edició.
Espectacular ambient per la tornada dels Play-Offs entre el Nàstic i el Real Murcia CF a la Nueva Condomina. El…
El Nàstic de Tarragona inicia el partit de tornada dels Play-Offs guanyant gràcies a l'estratègia de Luis César Sampedro. A…
En un episodi que la Confederació Espanyola de Famílies de Persones Sordes (FIAPAS) considera "intolerable", un jove amb discapacitat auditiva…
L’Spartan Encamp-Andorra proclama Albert Soley i Andrea Bérquez guanyadors en la prova Beast, després de córrer 21 km i superar un…
Salou ha viscut aquest matí la inauguració de la seva 11a Fira d’Entitats, un esdeveniment que ha convertit el primer tram…
El President de la Generalitat, Salvador Illa, ha destacat la imminent reforma de l’Hospital del Vendrell, un projecte estratègic per…
Esta web utiliza cookies.