fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

La 38a Olimpíada Escolar de Reus s’inaugura aquest divendres

Avatar photo

La 38a Olimpíada Escolar de Reus s’inaugura aquest divendres, 6 de març a les 19:00h al Pavelló Olímpic Municipal, amb l’encesa del peveter i la hissada de la bandera olímpica com a actes destacats, i els parlaments institucionals l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el President del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria; i el regidor d’Esports, Josep Cuerba. La lectura del pregó de l’acte ankirà a a càrrec del reconegut altleta reusenc Abdessamad Oukhelfen

L’acte s’iniciarà amb la retransmissió en directe al mateix pavelló de la sortida de la cursa de la torxa olímpica des de l’ajuntament de Reus, i que recorrerà diferents carrers de la ciutat per arribar al pavelló.

La inauguració comptarà amb la presència del centenar de capitans i capitanes de les diferents escoles participants, que tindrà un paper protagonista durant la cerimònia, amb l’arribada de la bandera olímpica i la recollida dels diplomes de participació.

51 centres educatius de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre inscrits en aquesta edició participaran en la nova edició de l’Olimpíada, que fins el 27 de març ompliran d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí, i hi participaran uns 2.300 escolars.

La 38a Olimpíada Escolar de Reus suma dos nous esports en aquesta edició. Es tracta del tennis taula i els escacs, que s’afegeixen a: atletismo, gimnàstica rítmica, bádminton, natació, cursa familiar, tennis, patinatge, houqie 3, minibàsquet, futbol set, bitlles catalanes, futbol sala i minihanbol.

Total
0
Shares
Notícia anterior

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, visita l’Ajuntament de Vila-seca

Notícia següent

Hélène Arcelin: “Com administració hem de ser exemple i garantir la igualtat real entre dones i homes”

Notícies relacionades