fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Intervenen una tonyina vermella de 82,4 quilos al port d’Arenys de Mar

El pescador va dir que l'havia capturat de forma accidental i ho tenia preparat per vendre

La Guàrdia Civil va intervenir el 6 de maig una tonyina vermella de 82,4 quilos al port d’Arenys de Mar (Barcelona) per estar capturada per una embarcació pesquera que no tenia l’autorització per a la pesca d’aquesta espècie.

Els fets van succeir quan una patrulla del port de la Guàrdia Civil de Premià de Mar (Barcelona), durant una inspecció rutinària en el port pesquer d’Arenys, va observar com des d’una embarcació descarregaven el que semblava una tonyina que immediatament era tapat amb una lona, ha explicat l’Institut Armat en un comunicat aquest divendres.

Els agents van identificar la peça com una tonyina vermella, i el propietari de l’embarcació va dir que l’havia capturat de forma accidental.

No obstant la Guàrdia Civil explica que la tonyina es trobava ja eviscerada, cosa que indicava que anava a ser venuda “imminentment”, així que la peça va quedar dipositada en les instal·lacions de la Confraria de Pescadors d’Arenys de Mar.

Després d’això va ser traslladada al Centre de recuperació d’animals marins (Cram) del Prat de Llobregat (Barcelona) perquè servís com a alimentació per a altres animals.

Els agents van aixecar tres actes de denúncia a l’amo de l’embarcació per realitzar la pesca d’espècies d’un “despatx diferent al de la seva embarcació”, per realitzar una pesca accidental i no comunicar-ho abans d’arribar a port i descarregar la peça sense passar-la per la llotja, i per portar a port una espècie eviscerada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Colau confia que l’Estat aprovi la proposta de passar a la fase 0,5

Notícia següent

L’Ajuntament d’Amposta i Sorea renoven el conveni per pagar el rebut de l’aigua de les famílies desafavorides

Notícies relacionades