Els infants i adolescents dels serveis d’intervenció socioeducativa de Reus celebren Sant Jordi

Els infants i adolescents dels serveis d’intervenció socioeducativa han organitzat diferents activitats solidàries durant els darrers dies coincidint amb la festivitat de Sant Jordi. Des de fa sis anys els usuaris d’aquests serveis, els antics Centres Oberts, realitzen aquestes activitats a diferents punts de la ciutat.

La programació d’enguany ha estat la següent:

El SIS Districte I, ubicat al Centre Cívic del Carme, organitza una paradeta de Sant Jordi per tal d’intercanviar aliments d’alt valor nutritiu (llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils) per treballs manuals elaborats pels usuaris d’aquest servei. Els aliments recollits es donaran a la Fundació Banc dels Aliments de Reus. La paradeta s’ha instal·lat el dimecres 18 i el dijous 19 d’abril de 17:15 a 19:45 h i el divendres 20 d’abril de 17:00 a 18:30 h.
El SIS Noves Connexions, ubicat al Centre Cívic Llevant, ha organitzat una paradeta de Sant Jordi el dilluns 23 d’abril de 17:00 a 19:30 h, per tal d’intercanviar aliments d’alt valor nutritiu (llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils) per treballs manuals elaborats pels usuaris d’aquest servei. Els aliments recollits es donaran a la Fundació Banc dels Aliments de Reus.
El SIS Estel, ubicat al Centre Cívic Migjorn, ha organitzat una paradeta de Sant Jordi el dijous 19 d’abril de 17:00 a 19:30 h a la biblioteca Pere Anguera (carrer de Joan Salvat-Papasseit, 14). S’hi han pogut intercanviar llibres infantils per treballs manuals, roses i punts de llibre molt originals elaborats pels usuaris d’aquest servei.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS)
Aquest any 2018, els Centres Oberts han passat a anomenar-se Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) fruit del nou canvi de model. Un canvi de nom que respon a una reestructuració del servei. El SIS és un servei diürn preventiu que depèn de la Regidoria de Benestar Social i dóna suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives dels infants i adolescents en situació de risc. L’atenció als usuaris es fa mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i la comunitat. En l’actualitat, en concret, hi ha 4 línies de treball:

· Servei d’atenció diürna.
· Servei de suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc.
· Servei d’intervenció amb famílies amb infants i adolescents en situació de risc.
· Servei d’acompanyament socioeducatiu per a adolescents en situació de risc.

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Marco Mezquida serà l’encarregat d’inaugurar la V edició de les JIAM Pirineus

El pròxim 17 de maig l'inigualable Marco Mezquida serà l'encarregat d’inaugurar la V edició de…

5 minuts fa

L’okupació il·legal i la delinqüència és una prioritat pel Partit Popular

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha afirmat que solucionar el problema de l’okupació il·legal…

17 minuts fa

El Mirall estrena el seu darrer muntatge: ‘Nebulosa’ a Blanes

El darrer cap de setmana del mes que es considera el més literari per excel·lència…

35 minuts fa

Se celebren els 25 anys de la primera pedra de Sant Jaume dels Cortals

Com cada primer de maig, els encampadans i encampadanes s'han apropat fins a l'església de…

49 minuts fa

VÍDEO | Un xoc entre un camió i un cotxe a l’AP-7 provoca cues quilomètriques

Un accident complicació la circulació aquest dimecres a la tarda a l'autopista AP-7 al seu…

1 hora fa

El PP aposta per a reactivar l’economia i crear ocupació

El Partit Popular oferirà seguretat jurídica a les empreses, una bona gestió i impostos més…

1 hora fa

Esta web utiliza cookies.