El xef de El Celler de Can Roca, Joan Roca, ha destacat la “bona feina” que fa el Fòrum per mantenir la “capitalitat gastronòmica” de Girona. “La realitat és que està plenament consolidat i això és un gran símptoma pels professionals que estem en aquest sector”, assenyala. El cuiner gironí ha estat el gran atractiu de la primera jornada del certamen que estarà obert fins el proper dimarts. Roca ha fet una demostració de cuina a partir d’arrels, plantes, brots, flors i espècies de la demarcació. “Volem posar en valor tot allò que el territori dona de sí, com quan anàvem a buscar-ho al bosc. Ara ho volem recuperar”, ha destacat. Just abans de la demostració, Roca ha participat en un diàleg conduït pel periodista Ricard Ustrell i que ha servit d’homenatge al gastrònom i músic mort fa un any, Pere Tàpies.
Una nena de vuit anys va morir aquest dissabte al vespre a Salt després de caure accidentalment al buit des…
Una motorista resident de 27 anys va resultar ferida en un accident que va tenir lloc aquest dissabte, cap a…
Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) van realitzar el dijous 22 de maig un ampli dispositiu contra els…
Després de tres anys d’absència, el festival PintorRock torna amb energies renovades i una gran novetat: per primera vegada, l’esdeveniment…
Un home de 54 anys va perdre aquest dissabte, 24 de maig, en un accident de trànsit a l’altura de…
Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per tràfic de drogues en el marc d’un dispositiu de seguretat ciutadana dut…
Esta web utiliza cookies.