Una vintena de joves han participat aquest dimecres en el workshop organitzat per LleidaJove al restaurant Ferreruela on han pogut cuinar i preparar diversos plats d’entrant, segon i postres. Els participants han seguit les instruccions del reconegut cuiner Gonzalo Ferreruela i després han sopat plegats el que s’ha elaborat al restaurant. D’aquesta manera, els joves comparteixen una experiència única amb un professional del sector, gràcies a la iniciativa promoguda pel departament de Joventut de la Paeria.
L’Agenda Jove ha inclòs en l’edició de tardor un cicle de workshops de cuina creativa amb l’objectiu de donar a conèixer als i les joves lleidatans tècniques de cuina d’alt nivell, promoure l’alimentació saludable i consolidar un grup que gaudeixi i proposi activitats d’aquest caire.
Per al desembre hi ha programat un workshop d’elaboració de dolç i packaging de Nadal a càrrec d’Archicookture a la Casa de Fusta Coworking Creatiu. A l’octubre es va fer un altre a la pastisseria Tugues. La idea es continuar amb aquest tipus d’experiències al 2020 donat l’èxit que tenen entre els joves.
Aquest divendres, el Tinglado 1 del Moll de Costa ha acollit l’acte d’inauguració de l’exposició del 35è aniversari dels Gegants…
La proximitat entre la Setmana Santa i la diada de Sant Jordi han propiciat que la Setmana Medieval de Montblanc…
Aquest matí, al voltant de les deu, s'ha localitzat el cos sense vida d'un home al voltant del camp de…
La consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, Sílvia Paneque, i l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, han signat avui el…
Fira Q se celebra els dies 26 i 27 d’abril, de 10 del matí a 9 del vespre, al pavelló…
El centre esportiu LAUEsport ha començat aquest divendres amb les reformes per millorar les condicions climàtiques de les instal·lacions. La…
Esta web utiliza cookies.