fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Es convoca un concurs escolar per escollir la imatge del cartell de les festes de Sant Pere

Avatar photo

El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament a finals de maig i el resultat es publicarà a la pàgina web de l'Ajuntament de Reus

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus convoca un concurs adreçat a l’alumnat de 6è de Primària de les escoles de Reus per seleccionar la imatge del cartell de la Festa Major de Sant Pere 2017. Aquesta iniciativa singular es porta a terme amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, que entre altres coses vol fomentar la participació de la ciutadania en els esdeveniments culturals de ciutat. Els grups classe de 6è de la ciutat que vulguin participar en aquest concurs poden presentar els seus treballs fins al dia 6 d’abril a les 14:00 h a les oficines de la Regidoria de Cultura (carrer de Sant Joan, 27).

La convocatòria d’un concurs escolar per escollir el cartell de la Festa Major de Sant Pere és fruit d’una proposta sorgida del Consell d’Infants Ciutadans de Reus, un organisme consultiu integrat per escolars que cada any treballa sobre un tema concret i elabora durant el curs un seguit de propostes que s’eleven al Ple Municipal. En aquesta ocasió, i de manera excepcional coincidint amb la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, es porta a terme l’elecció del cartell de la Festa Major a partir d’un concurs entre l’alumnat reusenc, de manera que l’Ajuntament de Reus recull la proposta del Consell d’Infants. La Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística participa també en aquesta iniciativa a través de la dinamització del Consell d’Infants Ciutadans i la difusió de l’activitat a les escoles.

Cada escola podrà presentar un màxim d’una proposta per línia, que haurà de ser original i inèdita i s’haurà d’acompanyar d’un pseudònim. El tema de la il·lustració proposada serà el de la Festa Major de Sant Pere. El premi consistirà en un lot de productes de la Capital de la Cultura Catalana 2017 per a cadascun dels nens que formin part del grup-classe del cartell guanyador. Tots els centres educatius interessats a participar en aquest concurs poden inscriure’s a través de la fitxa corresponent que es pot trobar a l’oferta d’Activitats i Recursos Educatius (ARE) de la web municipal www.reus.cat.

Sa. El jurat l’integraran, a més de representants de la Regidoria de Cultura i de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, l’il·lustrador Pere Prats, el creador del logo de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 Eloy Muñoz i l’artista plàstic i professor de dibuix i pintura Joan Rom.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El concert solidari de la Diputació a Tarragona ha sigut un èxit rotund

Notícia següent

Quatre persones detingudes per una baralla al centre comercial de Les Tres Cales

Notícies relacionades