Categories: Uncategorized @ca

Els Maridatges Musicals, protagonistes un any més de la programació d’estiu del Museu Pau Casals

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i el grup Jazzul de l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de sorprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Cinc tasts especials creats per l’ocasió, de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador, amb la incorporació aquest any del restaurant Petit Bistro de Segur de Calafell. Tasts amb ingredients dels productors que també formen part del col·lectiu Terra i Taula: Cal Badejo, Cal Camat, Verol-Obrador ecològic, Campdelasort, Trucap i Oli Tòrclum, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura, Avgvstvs Fòrvm, Un Sol Cel, Sicus Terrers Mediterranis i Finca Mas Perdut.

Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també dels maridatges el conjunt musical Jazzul, amb format trio un dia (Jazzul Power Trio) i format duo l’altre (Jazzul Acústic). Un projecte de Sonia Linares Berroy (veu), David Chueca Folch (guitarra) i Lluís Sieiro (bateria) que s´endinsa en els gèneres del Nu-Jazz amb tocs de Chill-Out, Soul i Rhythm & Blues, desenvolupant una música viva, imaginativa, dinàmica, despertant el ritme, la improvisació i la sensibilitat musical. Per aquesta ocasió tan especial, han seleccionat cinc temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu “Terra i Taula” i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.

Els maridatges d’enguany tindran lloc als jardins als jardins de la Vil·la Casals, un indret únic, fresc i acollidor que embolcalla l’activitat com aquesta es mereix, en una ubicació perfecte davant del Mar Mediterrani, durant la posta de sol. Els maridatges musicals, que van comptar amb més de 200 assistents en cada una de les passades edicions, volen continuar oferint aquest espai de calma, tranquil·litat i exquisidesa gastronòmica.

S’han programat únicament dues sessions, el dimarts dia 30 de juliol i el dijous dia 1 d’agost de 20 a 21:30h. i tenen un cost de 22 euros per persona. Les places són limitades,  i per assistir-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 o bé al correu electrònic museu@paucasals.org 

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Comença la preinscripció a les escoles municipals de música de Barcelona

L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), l’organisme que gestiona els centres educatius de titularitat municipal de la ciutat, obre el…

8 hores fa

Lliurades a la Canonja les distincions de Mèrit de Serveis Distingits a la comarca

Aquesta tarda ha tingut lloc al Teatre Municipal Orfeó Canongí una nova edició de la concessió de distincions de Mèrit…

9 hores fa

Mor un home de 40 anys en caure de la bicicleta durant una cursa

Un ciclista de nacionalitat britànica i 40 anys ha mort aquest dissabte mentre participava en la popular prova cicloturista Mallorca…

9 hores fa

Dia de celebració a Solsona per la reobertura del Cine París, tancat des de la pandèmia

El Cine París de Solsona ha tornat a aixecar la persiana aquest dissabte després que l'any 2020 es veiés obligat…

9 hores fa

L’aventurer i conegut presentador Jesús Calleja visita un restaurant de Salou

L'aventurer i presentador de televisió Jesús Calleja ha estat vist passejant pels carrers de Salou, una de les destinacions turístiques…

9 hores fa

Extingit l’incendi en una indústria de Can Tunis, entre Barcelona i l’Hospitalet

L'incendi que aquest dissabte ha cremat una gran pila de ferralla en una indústria propera a l'estació de mercaderies de…

10 hores fa

Esta web utiliza cookies.