L’escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona (EPGB) ha elegit aquest dimarts el Millor panettone artesà d’Espanya 2021, en la VI edició del concurs. Un guardó que ha anat a parar a la pastisseria Dolç par Yann Duytsche de Sant Cugat de Vallès.
Per segona vegada, el mestre artesà francès Yann Duytsche, amb establiment al carrer Josep Puig i Cadafalch 50 de la localitat vallesana, s’ha imposat a la resta de candidats al certamen del Gastronòmic Fòrum Barcelona i ha aconseguit un premi que ja va guanyar fa cinc anys, en l’edició de 2016.
D’aquesta manera, Yann Duytsche rep el premi que el 2020 va anar a parar a la pastisseria Xocosave de Riudoms, i que en edicions anteriors va ser per a les barcelonines Cloudstreet Bakery (2019), Ochiai (2018) i Oriol Balaguer (2017).
Però aquest no ha estat l’únic premi de la tarda, ja que per primera vegada en la història del concurs s’ha guardonat també el Millor panettone artesà de xocolata d’Espanya. En aquest cas, els premiats han estat els mestres Rafael Aguilera i Magí Rovira de la pastisseria Cal Jan de Torredembarra.
L’Hospitalet ha fet cent anys com a ciutat i, com no podia ser d’una altra manera, les Festes de Primavera…
L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha presidit aquest vespre la presentació de la 30a Fira del Vi de Falset al…
El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona ha aprovat avui, 24 d'abril, les noves tarifes per a…
El món de les xarxes socials torna a plorar la mort d’una de les seves protagonistes. Vanessa Konopka, alemanya de 28…
El Port de Segur de Calafell acollirà aquest proper cap de setmana dues activitats de les més importants de l’any…
Nova campanya per promocionar les activitats de dinamització del Mercat del Carrilet que s'estrena coincidint amb el cicle de primavera.…
Esta web utiliza cookies.