El prestigiós cuiner vila-secà Juan Antonio Nieto representarà Catalunya a la quarta edició del Certamen Nacional de Gastronomia, que tindrà lloc a Madrid el proper 4 de desembre.
El Certamen, organitzat per la Federación de Cocineros i Reposteros de España, seleccionarà els millors professionals de la gastronomia espanyola. L’esdeveniment, sinònim d’excel·lència gastronòmica, està obert a totes les comunitats autònomes les quals presenten una selecció formada per un president i els candidats en cuina i rebosteria, escollits de forma molt selectiva i rigorosa.
En aquest cas, l’equip que representarà Catalunya, a més de Juan Antonio Nieto, serà el cambrilenc Darío Ruiz a la categoria de cuina, la categoria de rebosteria serà per Abraham Balaguer i Jaume Urgellès encapçalarà l’equip com a president.
Fa uns anys, Juan Antonio Nieto va presentar també un projecte gastronòmic en forma de llibre i DVD titulat “+Gas”, al qual hi van participar una trentena de cuiners de tota Espanya.
La novena edició de la mostra gastronòmica “Molins Bdegust” vol continuar promocionant l’oferta gastronòmica de…
La 35a edició de la Fira de Titelles de Lleida va aixecar el teló ahir…
L’Ajuntament de Lleida i l’entitat ECOXARXA Segrià i amb el suport de la Xarxa d’inserció…
Les activitats del programa Empodera’t segueixen amb el calendari previst. El dissabte 11 de maig…
Els productors de cereals de secà de Lleida afectats la campanya passada per la sequera…
A partir d'ahir, dia 2 i fins el dia 10 de maig, l’Ajuntament de Lleida…
Esta web utiliza cookies.