El prestigiós cuiner vila-secà Juan Antonio Nieto representarà Catalunya a la quarta edició del Certamen Nacional de Gastronomia, que tindrà lloc a Madrid el proper 4 de desembre.
El Certamen, organitzat per la Federación de Cocineros i Reposteros de España, seleccionarà els millors professionals de la gastronomia espanyola. L’esdeveniment, sinònim d’excel·lència gastronòmica, està obert a totes les comunitats autònomes les quals presenten una selecció formada per un president i els candidats en cuina i rebosteria, escollits de forma molt selectiva i rigorosa.
En aquest cas, l’equip que representarà Catalunya, a més de Juan Antonio Nieto, serà el cambrilenc Darío Ruiz a la categoria de cuina, la categoria de rebosteria serà per Abraham Balaguer i Jaume Urgellès encapçalarà l’equip com a president.
Fa uns anys, Juan Antonio Nieto va presentar també un projecte gastronòmic en forma de llibre i DVD titulat “+Gas”, al qual hi van participar una trentena de cuiners de tota Espanya.
Els carrers i places dels municipis del Baix Llobregat s’han tornat a omplir de llibres i roses en un Sant…
Lleida respira la Diada de Sant Jordi 2025 des de primera hora del matí. "És el dia més esperat de…
Els carrers de Reus tornen a omplir-se de llibres, roses i molta gent amb ganes de gaudir d’un dels dies…
El resum de les activitats culturals, esportives, les festes, les tradicions i les curiositats del 2024 a Sitges ja es…
La primavera ja es nota i en el Golf Costa Daurada on una trentena de jugadores han gaudit de la…
La capital del país s'ha omplert de roses, llibres, amor i de persones. Des de primera hora del matí que…
Esta web utiliza cookies.