fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

“Cambrils al món” reunirà demà les 8 ONGD del consell de cooperació del municipi

Avatar photo

L’objectiu és aprendre dels errors dels projectes i reflexionar col·lectivament sobre els condicionants que faciliten l’èxit

Les 8 ONGD que formen el Consell de Cooperació Cambrils Ciutat Solidària celebraran la jornada de treball “Cambrils al món: aprenem conjuntament”, demà dissabte, 13 de maig, de 10 a 14 hores al Centre Cívic Les Basses. Els participants debatran i generaran coneixement sobre l’avaluació dels projectes de cooperació al desenvolupament.

La regidora de Cooperació i Solidaritat, Ana López, ha explicat que la iniciativa s’emmarca en el Pla Local de Cooperació 2015-2019, que contempla que cal reforçar l’avaluació dels projectes de cooperació i solidaritat. “Avui en dia la transparència i rendició de comptes és imprescindible per generar confiança amb la ciutadania”, ha assegurat la regidora.

Es tracta de conèixer i aprendre dels errors en la conceptualització, execució i seguiment dels projectes de manera qualitativa i col·lectiva, més enllà dels sistemes de monitoratge i avaluació quantitativa.

Per començar la sessió, cada entitat exposarà el projecte a avaluar amb dades quantitatives, qualitatives i de contextualització. Però la part més important serà la reflexió col·lectiva que es portarà a terme en una taula rodona on cada entitat respondrà una bateria de cinc preguntes. Finalment, en la part prepositiva de la sessió, es determinaran cinc traves que dificulten i porten al fracàs i cinc previsions que faciliten l’èxit.

Les ONGD participants són Mans Unides, Enginyers sense Fronteres, la Fundació el Sueño de la Campana, Ixmucané, Comitè Oscar Romero, Unió Latinoamericana Catalana de Cultura, Agermanament sense Fronteres i Hammada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VOPAK TERQUIMSA celebra el Global She Day

Notícia següent

La pedregada d’aquest dijous provoca danys en prop de 3.600 hectàrees

Notícies relacionades