Una seixantena de persones van participar el primer cap de setmana d’aquest mes de la iniciativa ‘Benvinguts a pagès’, una oportunitat per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.
D’aquesta manera, van poder viure en primera persona el procés de producció dels productes que després arriben a taula, tastar-los i comprar-los en origen.
El Baix Penedès s’ha volgut sumar, per segon any, a la iniciativa, amb la participació de 2 productors, 2 restauradors i 1 allotjament turístic: el celler Cal Lluïsot (Bonastre), el celler Finca Mas Perdut (Santa Oliva), el restaurant Ull de Llebre (La Bisbal del Penedès), el restaurant Vell Papiol (Calafell), i els Apartaments Costamar (Calafell platja). Els restaurants van elaborar un menú específic amb productes elaborats a la zona.
Els dies amb més afluència van ser dissabte i diumenge, superant de llarg el nombre de visites de l’any passat. Per això, des del Consell Comarcal del Baix Penedès, que ha apostat des del principi pel projecte, es fa una valoració positiva, decidits a tornar-hi a col·laborar en les properes edicions.
L’Ajuntament ha iniciat la incorporació gradual de 45 noves llicències estacionals de taxi, convertint-se en el primer municipi de Catalunya a…
El Gran Casino Andorra posa en marxa una nova edició de l'escola de crupiers que tindrà lloc entre el 5…
Un home ha mort aquesta matinada després de ser atropellat pel seu propi cotxe, presumptament a causa d’un problema al…
Revolta Pagesa ha protestat aquest diumenge a la tarda amb marxes lentes a la C-16 al Berguedà, la C-14 a…
Els Mossos d'Esquadra han arrestat a Martorell (Baix Llobregat), un home amb una ordre internacional de detenció per quatre agressions…
Tot i el fred, la coral Casamanya ha mantingut la tradicional cantada de caramelles a Ordino. La formació musical ha…
Esta web utiliza cookies.