Imatge de la presentació del Gastrodelirium. Mauri.
El proper 12 de març s’engega a Tarragona el Gastrodelirium, un nova ruta gastronòmica. S’allargarà durant un any, i cada setmana els restaurants oferiran un platillo diferent. Les tapes, que equivalen a una mitja ració, aniran marinades amb un vi blanc, negre, rosat o un cava de les bodegues de Gleva States, i tindran un preu de 5€.
La consellera de Turisme, Laura Castel, ha destacat que “amb aquest projecte volem que pugi el nivell gastronòmic de la ciutat” i que “la gent comenci el cap de setmana els dijous, que surti més”.
Els comerços donaran als clients un passaport, a través del qual podran marcar els establiments als que han anat, i quan ho completin rebran una ampolla de cava i podran participar en un sorteig d’un passaport VIP. Els participants, les propostes gastronòmiques setmanals, l’actualitat i les novetats es podran consultar als perfils de Facebook i Instagram (@gastrodelirium).
Els restaurants que formen part del Gastrodelirium són Sentits, Restaurant La Petita, María Castaña, Cócula, Alta Taverna Solric, La Morada, Casa Balcells, Bar Negresco, Raffa Gelati, Bocois Bar, Seasons, Testo, El Taradet i Arlemar.
Un atac amb arma blanca en un institut de la ciutat francesa de Nantes, ha deixat un estudiant mort i…
La Guàrdia Urbana —conjuntament amb el cos de Bombers de la ciutat, els Mossos d’Esquadra i Protecció Civil de L’Hospitalet—…
El procés per cobrir la gerència de promoció econòmica torna a estar en marxa. L'Ajuntament de Tarragona ha publicat les…
El Nàstic de Tarragona ocupa la tercera posició del Grup 1 de Primera Federació després de perdre contra a casa…
L'Audiència de Girona ha jutjat un pare que s'enfronta a 18 anys de presó, acusat de fer tocaments i violar…
El pressupost de despesa agregat total del sector públic per a l’exercici 2025 és d’1.922.134,07 milers d’euros, amb un increment…
Esta web utiliza cookies.