fbpx

Arrenca Sabor Salou

Avatar photo

La Fira que -es realitza al Passeig Jaume I de Salou- ha començat avui i acabarà el diumenge 7 de maig.

Des d’avui divendres, 5 de maig, el municipi de Salou viu una nova edició de Sabor Salou. A les 18h de la tarda s’ha realitzat l’acte inaugural de la setena temporada que ha comptat amb la tallada de la cinta a mans de l’alcalde de Salou, Pere Granados.

Sabor Salou és una iniciativa que pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat; és a dir, una forma de donar a conèixer l’oferta de restauració del municipi i els productes gastronòmics de qualitat del territori.

La Fira que -es realitza al Passeig Jaume I de Salou- ha començat avui i acabarà el diumenge 7 de maig. Durant tres dies, els visitants se submergiran en un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el món gastronòmic i on no només serà una font de coneixement i d’informació, sinó que també de degustacions: els visitants podran degustar la seva gastronomia, adquirir productes gourmet i participar en diferents activitats com tallers de cocteleria, cates i maridatges. Sense dubte, una bona manera de gaudir la trobada de restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions dels voltants.

Els visitants provenen de poblacions veïnes de la Costa Daurada i al Camp de Tarragona, així mateix hi ha un important volum de visitants d’Aragó, Navarra i País Basc que tenen segones residències en aquesta zona.

L’última edició (2016) va oferir més 25.000 degustacions a més de 30.000 visitants, amb un total de 35 expositors, consolidant-se com un esdeveniment gastronòmic de referència al nostre territori.

L’esdeveniment està organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou i patrocinat per Cervesa San Miguel.

L’accés a Sabor Salou és lliure i per a tots els públics

Per poder degustar les diverses propostes gastronòmiques, s’han d’adquirir “packs de degustació” (5€) – que es canvien als estands de la fira pels diferents plats i begudes.

Els packs degustació estan formats per 3 “Salouets” (monedes Sabor Salou) i una copa de vidre que els visitants es poden endur com a record i que durant la fira els serveix per fer les degustacions.

El valor de cada degustació el marca cada establiment. Habitualment, és el valor d’un “Salouet” -una moneda- per degustació.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Camp d’Esports i La Llotja temes principals de la Comissió de Transparència

Notícia següent

Els treballadors de Bic Graphic a Tarragona faran vaga dimarts 9 de maig

Notícies relacionades