fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Actuacions de millora i pacificació del trànsit a diversos punts de Canyelles

Avatar photo

En el marc del Pla de Seguretat Viària, s’han fet canvis de sentit de la marxa i s’han delimitat zones d’aparcament

L’Ajuntament de Canyelles ha dut a terme diverses actuacions de millora i pacificació del trànsit en alguns punts del municipi amb l’objectiu de millorar la seguretat d’aquests. Aquesta reordenació del trànsit s’emmarca en el Pla de Seguretat Viària, i és una acció més dins de totes les que es duen a terme al llarg de l’any per garantir la seguretat dels conductors, dels vianants i també dels habitatges dels diversos carrers i sectors on s’actua.

En aquest cas, s’han fet actuacions als carrers Núria, Nicaragua, Santa Magdalena i Passeig de la Zona Esportiva. En el carrer Núria de la urbanització Califòrnia, s’ha marcat i delimitat l’estacionament de vehicles exclusivament en un costat del carrer. A més, aquest carrer ha passat a ser de sentit únic de la marxa.

Pel que fa al carrer Nicaragua, a cavall entre les urbanitzacions de les Amèriques i Can Roca, s’ha delimitat, amb línia discontinua, l’estacionament de vehicles només en un costat del carrer.

També s’ha actuat al Passeig de la Zona Esportiva i al carrer Santa Magdalena, del nucli antic. En aquest cas, tot el Passeig de la Zona Esportiva passa a ser de sentit únic de la marxa. I al carrer de Santa Magdalena, s’ha marcat i delimitat, amb línia discontinua, l’estacionament de vehicles només a un costat del carrer.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’ACA i l’Ajuntament de Tarragona adeqüen un tram del riu Francolí

Notícia següent

La Guàrdia Civil denuncia un taller mecànic clandestí a Alcanar

Notícies relacionades