Hi participen docents de tots els nivells educatius i àmbits curriculars, professors i estudiants de màster i grau relacionats amb l’educació, psicopedagogs i també professionals de l’àmbit tecnològic.
Cada equip tria un repte i en dissenya una solució. El punt de partida són els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Aquests objectius promouen un món més igualitari, digne i sostenible a partir de 17 reptes relacionats amb el medi ambient, la societat i l’economia. A partir d’aquí els grups fan propostes de treball que passen per transformar materials d’aula, incloure l’ús de recursos digitals per a l’aprenentatge o canviar la forma d’interactuar amb els alumnes. El projecte culminarà el juny del 2019.
L'accés a l'estació de l'L3 del Metro de Barcelona al Passeig de Gràcia des d'Aragó-Rambla Catalunya ha hagut de ser…
La celebració de Sant Jordi és una de les festivitats més arrelades a Catalunya, però és menys coneguda arreu d'Espanya…
La Policia investiga la mort d'una dona que ha aparegut esquarterada en un habitatge després que un home fos localitzat…
Diferents entitats, partits polítics de l'Ajuntament de Lleida i col·lectius de la ciutat també s'han deixat veure, una vegada més,…
El sol d’avui ha sortit amb una intenció clara: fer de Sant Jordi una jornada per recordar. I ho ha…
MasOrange ha arribat a un acord amb els sindicats per a acomiadar 609 persones a causa de les greus pèrdues…
Esta web utiliza cookies.