El fiscal demana 10 anys de presó a un acusat de violació i amenaces

Els fets van tenir lloc a un domicili de Tortosa, on l'acusat va agredir la víctima fins que va acabar violant-la

La fiscalia sol·licita deu anys de presó per a Ali K., acusat d’agredir sexualment i amenaçar de mort la seva excompanya de pis a Tortosa, el febrer del 2013. Els fets van tenir lloc cap a les deu del matí, quan Ali K. va abordar la víctima mentre obria la porta del seu domicili, la va agafar del coll i la va empènyer cap a l’interior de l’immoble. L’acusat i la víctima havien compartit pis durant un mes, però la dona va acabar abandonant el domicili a causa de l’assetjament d’ell, segons la fiscalia. Posteriorment, l’acusat va continuar trucant la dona per amenaçar-la amb expressions com “de mi no se’n riu ningú”, “et violaré” o “et mataré”.

El dia dels fets, un cop va aconseguir fer entrar la dona a l’interior de l’immoble, l’acusat la va perseguir per casa i va començar a agredir-la colpejant-la al cap, agafant-la del pit i esquinçant-li la samarreta, els pantalons i la roba interior. Quan estava a terra, la va violar, i després li va dir que no digués res del que havia passat. El mateix dia, a la tarda, la parella de la dona i un amic van arribar al domicili i la van trobar en estat d’ansietat, dins de la dutxa. Ella va explicar els fets al seu company sentimental.

Segons el fiscal, els fets constitueixen un delicte d’agressió sexual en concurs ideal amb delicte de violació de domicili pel qual sol·licita una pena de nou anys de presó, i un delicte d’amenaces pel qual demana un any més de privació de llibertat. La fiscalia demana també que el processat no es pugui apropar a la víctima, al seu domicili o a la seva feina durant un període de 15 anys, i que la indemnitzi amb 30.000 euros en concepte de responsabilitat civil pels danys morals. El proper 13 de novembre se celebrarà el judici a l’audiència de Tarragona.