Tortosa ja té a punt la pista de gel

L'equipament forma part de les accions de promoció comercial de la ciutat amb motiu de les dates nadalenques

El dijous 5 de desembre, a les 20 h, tindrà lloc la inauguració de la pista de gel de Tortosa, situada a la plaça de l’Ajuntament. Ho farà amb una exhibició de patinatge, a càrrec del Club Patí Dertusa. L’acte servirà, a més, per inaugurar la il·luminació nadalenca, que enguany creix i s’estén a més barris, i també inclourà una cantada de nadales a càrrec del cor de l’escola ARTS.

És el sext any que la ciutat inclou la pista de gel com un dels actius més destacats de la promoció comercial de Tortosa durant la campanya de Nadal i Reis. El regidor de Promoció Econòmica, Sisco Pepió, ha destacat el fet que, més enllà de la ciutadania de Tortosa que l’utilitzarà, l’equipament suposa un reclam que pot atraure visitants de les poblacions de la rodalia. En aquest sentit, la presidenta de la Federació de Comerç Tortosa+, Maria José Ferré, assenyala que la pista de gel s’ha consolidat com un dels actius de dinamització lúdica i comercial més importants de la ciutat durant aquestes dates.

La pista obrirà portes al públic el 6 de desembre i estarà oberta fins al 7 de gener. Fins que acabe el calendari escolar, l’horari de la pista serà de 17 a 20.30 h de la tarda, i reservarà els matins perquè la puguen utilitzar de manera gratuïta més de 2.300 alumnes de 17 centres de tot el Baix Ebre, en una acció emmarcada al Pla Català d’Esport a l’Escola i coordinat pel Consell Esportiu del Baix Ebre. Posteriorment, l’horari de la pista al públic anirà de les 10.30 a 13.30 i de 17 a 20.30 h. Nadal, Cap d’Any i Reis, restarà tancada als matins.

L’entrada a la pista manté el preu de 6 euros, amb descomptes disponibles als comerços adherits a la Federació de Comerç Tortosa+. Cal recordar que l’ús de guants és obligatori per accedir-hi.