Torna la campanya “Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir”

Aquesta campanya, amb caràcter quinquennal, vol promoure el comerç i la dinamització cultural i d'oci als nuclis antics i històrics de les ciutats participants

Des de l’any 2013, l’associació de comerciants del Nucli Antic, juntament amb l’Ajuntament de Tortosa, participen en les Jornades de Comerç de Barris amb Projectes de Catalunya. Aquest any, arriba a la seva vuitena edició: “Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir”. Aquesta campanya s’iniciarà el proper dia 6 i durarà tot el mes de juny. I aquest any, l’Agrupació Centre Comercial, per tal d’abastir tot el Nucli Antic-Centre Històric, també entrarà a formar part d’aquesta campanya, unificant així l’activitat comercial en un sector molt més ampli de la ciutat. Més enllà de l’àmbit purament comercial, la campanya preten, així mateix, la dinamització del sector cultural i de l’oci (museus, gastronomia, esports, espectacle, etcètera).

Aquesta campanya està impulsada per 37 municipis diferents, els quals, al igual que succeeix a Tortosa, tenen un nucli antic amb un Pla de Barris. Amb la finalitat de fer un premi conjunt, cada població aporta una experiència del seu territori. Durant la campanya, per cada consumició feta en els locals comercials que hi formen part s’omplirà una butlleta, i al final de la campanya s’entrarà al sorteig d’una experiència en algun dels 37 municipis que formen part de la campanya. El premi oferit per Tortosa és una estada per a dos persones el dia 21 de juliol, durant la Festa del Renaixement.

El pack-regal inclou la Tortosa Card, dues entrades a escollir entre els espectacles de la Festa, i un lot de productes típics. A més, s’ofereix un àpat en un dels llocs de restauració del Nucli Antic de Tortosa. A banda, aquesta edició 2018 incorpora també premi per a un comerciant participant, el qual serà un comerciant escollit a l’atzar el primer dia de la campanya.

El sorteig es portarà a terme el dia 4 de juliol, i el repartiment dels premis serà el dia 6 de juliol.