‘Set of Sets’ arriba al Felip Pedrell

La companyia de Guy Nader i Maria Campos ha presentat treballs a molts festivals i teatres internacionals i ha creat per a diverses companyies europees

El Teatre Auditori Felip Pedrell presenta aquest dissabte 29 de febrer, a les 20.00 h, l’espectacle de dansa contemporània ‘Set of Sets’, una proposta de la companyia Guy Nader i Maria Campos amb coproducció, entre d’altres, del Mercat de les Flors de Barcelona. Aquesta representació ve precedida del gran èxit que els seus creadors han recollit a nivell internacional, ja que es tracta d’una companyia que ha presentat treballs a festivals i teatre arreu del món, a països com França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia o Corea del Sud, per citar-ne només alguns.

Aquesta nova proposta de la Guy Nader i Maria Campos -els quals col·laboren junts des de 2006- recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. Així, ‘Set of Sets’ es presenta com un viatge de cooperació conjunta, de precisió i rigor, que porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria, tot creant un laberint sense fi de cossos en acció.

La durada de l’espectacle és de 60 minuts, i a la seva finalització tindrà lloc, a la Sala Petita del TAFP, un fòrum amb els ballarins de la companyia.