Renovació de les instal·lacions esportives de Ferreries

Les novetats estan vinculades a la propera celebració dels WSG i a l’obertura del WIN

Avui l’alcaldessa Meritxell Roigé, acompanyada pel regidor d’Esports, Joaquim del Pino Homedes, s’ha desplaçat a l’Estadi Municipal per presentar els canvis recents a les instal·lacions esportives d’aquest espai.

Aquestes innovacions tenen a veure amb la propera celebració dels World Sport Games i amb l’entrada en funcionament del WIN Complex Esportiu. En aquest darrer espai, es preveu que al final d’abril hi hagi acabats nous vestuaris, 4 pistes de pàdel i una sala wellness d’aigües. Més endavant s’instal·larà un ascensor per accedir al complex.

Al camp de futbol Josep Otero, s’hi han instal·lat 200 nous seients dels colors roig i blanc, els del Club Esportiu Tortosa. Roigé ha explicat que aquesta novetat respon a “la petició dels clubs”, atès que les localitats anteriors es deterioraven amb facilitat. També s’ha millorat l’enllumenat del camp, amb la instal·lació de tecnologia LED, la qual cosa redundarà en una “menor despesa energètica”. Aquesta mesura també s’ha aplicat al pavelló de l’Estadi.

La transformació d’aquest espai de Ferreries inclou la millora del paviment del velòdrom, juntament amb la pintura de les grades i baranes. Finalment, les obres recents inclouen l’arranjament de la pista d’atletisme i del camp annex al de Josep Otero. Així mateix, s’han renovat els lavabos per als esportistes i s’estan construint nous vestidors destinats als àrbitres.

El cost d’aquesta intervenció ha estat de 235 000 euros, que no inclouen els parcs infantils que s’instal·laran a la vora de l’Estadi ni les actuacions al WIN, projecte que es troba en la segona fase d’execució, amb el propòsit de brindar “un millor servei i més comoditat als usuaris del Complex”.

Més endavant l’Ajuntament preveu urbanitzar l’accés a l’entrada principal de l’Estadi, des de la plaça de l’1 d’octubre.