L’EMD de Bítem inverteix 300.000 euros en la urbanització integral de diversos carrers del poble

S'han executat el carrer Comerç, Dr. Olivas, 2 de Maig, Joventut, i dos trams del Jacint Verdaguer, i abans d'acabar l'any es faran Montaspre i Alfons XIII

L’EMD de Bítem ha executat aquesta setmana la urbanització integral de diferents carrers del poble. Amb una inversió de 150.000 euros, el 80% amb recursos del PAM de la Diputació de Tarragona, s’han fet els carrers Comerç, Doctor Olivas, 2 de Maig, Joventut, i dos trams del Jacint Verdaguer. Aquest divendres, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; el president de l’EMD de Bítem, Josep Cugat; acompanyats per regidors de l’EMD i pel president de l’Associació de Jubilats, han visitat les darreres actuacions.

Durant la visita, el president de l’EMD ha anunciat que ja s’ha aprovat el projecte d’urbanització dels carrers Montaspre i Alfons XIII que, amb un pressupost de 150.000 euros, es farà la propera tardor. L’alcaldessa ha destacat que l’actuació que es fa permet renovar integralment el paviment i tots els serveis deixant en les millors condicions els carrers del poble.

Abans d’acabar l’any, el president de l’EMD de Bítem també ha anunciat que s’iniciaran les obres del nou Casal de Jubilats que s’ubicarà en un solar del carrer Joventut, i que té un pressupost de 330.000 euros. Aquesta actuació també permetrà ampliar la seu de l’EMD de Bítem que guanyarà l’espai annex, actualment ocupat pel casal de jubilats.

D’altra banda, Cugat també ha anunciat que properament s’explicarà el procés de pressupostos participatius que s’endegarà a l’EMD i que permetrà als veïns escollir una de les dos inversions que es seleccionaran.