La Mostra Ebre Beer es consolida amb una VII edició que arriba a Tortosa el proper 14 de setembre

La Mostra Ebre Beer es consolida amb una VII edició que arriba a Tortosa el proper 14 de setembre

Imatge de la roda de premsa de presentació. Foto: Núria Castelló

Sisco Pepió, regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Tortosa, ha presentat aquest dilluns dia 9 de setembre la mostra Ebre Beer, que arriba a la seva setena edició el dia 14 d’aquest mateix mes. Ho ha fet acompanyat de Ferràn Faiges, membre de l’organització de la mostra i fundador de Cervesa Artesana Lo Gambusí.

La mostra, que se celebrarà a la Plaça Lluís Companys, a Ferreries, acollirà a 10 productors de cerveses artesanes d’arreu de Catalunya que, amb les seves diferents varietats, permetran als visitants degustar fins a cinquanta cerveses diferents.

Entre les cerveses a degustar, es podran trobar varietats que encara no han estat mai a la Mostra Ebre Beer, així com produccions que ja han bestat reconegudes en altres esdeveniments importants dintre del món cerveser, com és el Barcelona Beer Challenge. També hi haurà cerveses de tres productors de les Terres de l’Ebre.

Amb aquesta edició, la Mostra Ebre Beer es consolida com una de les apostes de l’Ajuntament de Tortosa per aportar valor a al ciutat, atreure visitants i potenciar-ne i dinamitzar-ne l’activitat econòmica i de lleure. I ho fa esdevenint, cada cop més, un referent pel que fa a cerveses artesanes a les Terres de l’Ebre.

Així mateix, Ferràn Faiges ha explicat que la principal vocació de l’organització de la mostra és apropar el productor de cerveses artesanes al seu consumidor i promoure, al mateix temps, la cultura cervesera a les nostres terres.

El cartell d’aquesta setena edició concentra el programa d’activitats a la tarda, a partir de les 17h. Comptant amb la col·laboració del Gremi Lúdic Desperta Ferro, es podrà gaudir, a partir de les 18.30h, de jocs de taula al carrer. A partir de les 22h, la música serà protagonista, amb un concert d’X-Versions i una sessió de DJ amb Sergi Roda.

A més, com a novetat, aquest any s’estrena un reconeixement propi a les cerveses de la mostra, amb la primera edició de l’Ebre Beer Cup. Seran els mateixos assistents qui, després de degustar les cerveses, podran votar quina ha estat la que més els ha agradat, sent així el públic qui decidirà la guanyadora.

Amb la participació al premi, a través del seu vot, d’altra banda, els assistents entraran al sorteig d’un sopar per a dues persones al Forn de la Canonja.

Així, la Mostra Ebre Beer segueix fent una aposta ferma per visibilitzar el sector de la cervesa artesana i ho fa construint una mostra on la qualitat i la proximitat seran imprescindibles.

Núria Castelló