La Fira de Nadal torna al Nucli Antic de Tortosa els dies 8, 9 i 10 de Desembre

Divendres 8 a les 17.45 hores el Cor la Binota serà l'encarregat de posar veu i melodia a l'encesa de l'enllumenat nadalenc en una actuació a la Plaça de la Cinta, enfront de la Catedral

S’acosten les dates nadalenques i com cada any l’Ajuntament de Tortosa i l’Associació de Veïns i Comerciants del Nucli Antic de Tortosa organitzen la tradicional “Fira de Nadal”. L’edició d’enguany se celebrarà els propers dies 8, 9 i 10 de desembre.

L’acte que donarà el tret de sortida -el proper dia 8 i a les 17.45h- a la Fira de Nadal serà a través del Cor la Binota. Aquest cor serà  l’encarregat de posar veu i melodia a l’encesa de l’enllumenat nadalenc en una actuació a la Plaça de la Cinta, enfront de la Catedral.

L’endemà dissabte dia 9, durant el migdia, menuts i grans tindran l’ocasió d’anar al Photocall per immortalitzar un retrat amb els personatges de la mítica saga cinematogràfica d’Star Wars.

Diumenge dia 10, al vespre, serà el torn d’una visita ben especial: la  del Pare Noel. Arribarà acompanyat d’unes Superheroïnes molt especials, les joves actrius de l’Escola Municipal de Teatre. A banda, durant tot el cap de setmana, es poden visitar les exposicions de Cinta Dalmau amb els “Clicks”. També es podran visitar  els diorames i pessebres que organitza l’Associació de Pessebristes de Tortosa i Terres de l’Ebre a la Cripta de la Reparació. I això no és tot: els més menuts també podran participar en tot tipus de tallers, cantades de nadales i d’un corral molt especial. A més, també es podrà col·laborar d’un tió solidari: una bona oportunitat per comprar els darrers detalls nadalencs al mateix temps que “es fa ciutat”.