El PSC celebra l’absolució del jubilat acusat d’agressió i ho qualifica de “denúncia falsa”

Roig valora positivament aquesta absolució i lamenta la “denúncia falsa” i la seva utilització política per part dels CDR, de l’ANC i d’altres entitats independentistes

El grup municipal del PSC de Tortosa ha lamentat, en un comunicat de premsa, “l’esperpèntic espectacle viscut aquests últims dies per una ‘denúncia falsa’ contra un jubilat, que l’únic que va fer va ser recriminar a un grup de persones la col·locació i ocupació de l’espai públic amb cintes grogues”.

Per aquest motiu els socialistes afirmen que “no podem deixar de denunciar els intents de certes entitats independentistes que volen distorsionar la realitat per crispar l’opinió pública. De la mateixa manera condemnem la persecució que ha patit el pobre jubilat i els seus familiars i entorn personal al llarg d’aquests dies, amb insults tan de manera directa com a les xarxes socials”.

Des del PSC consideren que és “sorprenent que el degà del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i candidat a l’alcaldia de Tortosa pels Republicans de Tortosa, Javier Faura, pugui donar suport a una ‘denúncia falsa’, figura que utilitzen determinades persones o col·lectius com la sortida més senzilla per aconseguir el suport del seu entorn o com a excusa perfecta a les seves accions, acusant altres persones d’un delicte que no han comès, buscant únicament el seu benefici personal, i que d’aquest fet en faci utilització política”.

Els socialistes es qüestionen així si aquesta és la carta de presentació del Sr. Javier Faura, perquè amb aquest fet “demostra que està escorat cap a posicions extremistes i radicals, que l’incapaciten per representar una majoria social a Tortosa”.

Finalment, destaquen que els “sorprén també l’actitud de l’alcaldessa Meritxell Roigé que, autoritzant la instal·lació dels llaços, fet que vulnera l’ordenança municipal, ha alimentat aquests fets i, per tant, també considerem que n’és responsable”.