La 74a edició d’Expoebre tanca portes amb més visitants i expositors

L'increment d'expositors, prop de 200, s'ha aconseguit gràcies, en bona part, a la posada en marxa del nou saló Celebrem, dedicat a nuvis i tot tipus de celebracions

La 74a edició d’Expoebre tancarà portes aquest dimarts al vespre amb xifres molt satisfactòries tant de visitants com de nombre d’expositors. Tot i que en aquests quatre dies de fira hi ha hagut algunes hores de pluja, Fira Tortosa ha fet un balanç molt positiu de les xifres d’aquesta edició que superarà el nombre de visitants i amb més expositors que mai. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del regidor de Promoció Econòmica i president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, s’ha mostrat molt satisfeta de la 74a edició d’Expoebre a poques hores que tanqui portes.

L’increment d’expositors, prop de 200, s’ha aconseguit gràcies, en bona part, a la posada en marxa del nou saló Celebrem, dedicat a nuvis i tot tipus de celebracions. Segons ha explicat Roigé, tot i que algunes vendes, com és en el sector de l’automoció, es produeixen els dies després d’Expoebre, “estem satisfets perquè els resultats sembla que seran bons”.

El balanç de la fira ha coincidit amb el lliurament de premis del 36è concurs de novetats on Fira Tortosa reconeix el treball fet pels expositors. Enguany en la categoria Premi Ebre Ambient 2018 s’ha reconegut a Reciclatge Forés. En la categoria Millor Producte o Servei Expoebre 2018, el primer premi ha estat per l’empresa Solucions 3D-Artesà Digital, pel seu producte de llibre de signatures per a bodes i celebracions. En aquesta categoria hi ha hagut dos accèssits: el primer ha estat per Dreams PhotoStudio pel nou servei de les sessions d’embaràs, i el segon per Cuinart pel servei de cuiners a domicili.

Per últim pel que fa al millor estand Expoebre 2018, el primer premi ha estat per l’empresa Equipo Madera per tenir un disseny acurat, i una gran calidesa amb els colors utilitzats, així com la modularitat, i el fet que es tracti d’un estand adaptable en diferents formats d’espai el que permet la seva reutilització. Com a accèssit el jurat ha premiat també l’empresa Tot Taula per l’estand ‘La boda del año’.