10.000 patinadors passen per la pista de gel de Tortosa

La Federació Comercial i de Serveis es mostra molt satisfeta d'una ocupació que, per quint any, consolida l'equipament com a referent de la promoció comercial

Imatge de la pista de gel de Tortosa. Foto Cedida

La Federació Comercial i de Serveis de Tortosa ha tancat en 10.000 persones el recompte d’usuaris de la pista de gel. D’aquesta manera, es consolida aquest equipament com una referència de les festes de Nadal i Reis al municipi, que durant els últims cinc anys ha tingut una molt bona acceptació ciutadana.

Des de la Federació Comercial es mostren molt satisfets del balanç d’enguany, i destaquen que es tracta d’una de les principals eines de promoció comercial de la ciutat durant la campanya nadalenca, que s’adiu a la resta de propostes culturals i lúdiques que tenen lloc a la ciutat per aquestes dates.

De la mateixa manera, destaquen l’atracció que suposa per a visitants i consumidors de fora de la ciutat. Les dades recollides permeten observar que el 46% de les persones que patinen a la pista de gel de la plaça de l’Ajuntament corresponen, majoritàriament, a veïns de la resta de les Terres de l’Ebre, però també del nord de Castelló.

Enguany, la Federació Comercial i de Serveis de Tortosa ha rebut un reconeixement del Consell Esportiu del Baix Ebre, dins del Pla Català d’Esport a l’Escola, per la implicació i faena desenvolupada durant els dies lectius. En aquestes dates ha facilitat que més de 2.400 alumnes puguessen patinar de manera gratuïta, i practicar un esport diferent. De la mateixa manera, també es posava en pràctica una funció social, oferint a entitats del territori la possibilitat que infants en risc d’exclusió social puguessen patinar a la pista.

La pista de gel de Tortosa va obrir portes el divendres 30 de novembre i ha estat en funcionament tots els dies fins al 6 de gener.