La pista de gel de Tortosa a punt d’obrir les seves portes

Un any més les tortosines i els tortosins podran patinar sobre gel durant les festes de Nadal

El proper divendres 30 de novembre s’inaugurarà la pista de gel de Tortosa per 5è any consecutiu a càrrec de la Federació de Comerç, serveis i restauració de la ciutat. Estarà ubicada a la plaça de l’Ajuntament i amb els seus 300 metres quadrats de superfície podrà acollir un total de 55 persones per torn.  El preu de l’entrada serà, com cada any, de sis euros i inclourà el lloguer dels patins i 30 minuts per patinar.  “Intentem un any més que estes dates siguin d’atracció de visitants a la nostra ciutat des del punt de vista comercial, des del punt de vista turístic i sobretot des del punt de vista social”, apunta  Emili Lehmann, regidor de promoció econòmica de Tortosa.

Des de l’organització asseguren que un dels seus grans reptes és el Consell Escolar. “El Consell Escolar ens ajuda moltíssim a que passin tots els col·legis de l’entorn,  l’any passat van passar més de 2.900 xiquets, gairebé 3.000. És una vessant social molt important perquè alguns xiquets potser no ho tenen tant fàcil com d’altres i nosaltres és una cosa que fem molt èmfasi i ens agrada molt. Després de què vinguin a la pista amb l’escola nosaltres els hi donem un val a cadascun perquè tornin”, explica la presidenta la Federació de Comerç, serveis i restauració de la ciutat, Mª José Ferré.

La inauguració de la pista se durà a terme a les vuit del vespre del proper divendres 30 de novembre i estarà oberta al públic fins el sis de gener. L’horari oscil·larà entre les 10 del matí fins les dos del migdia i des de les quatre i mitja de la tarda fins les vuit del vespre. El Club Patí de Tortosa farà una representació durant la inauguració i durant les festes hi haurà una quinzena de patinadores ajudant i ensenyant a patinar als més novells.

Els diferents comerços associats a la Federació de Comerç oferiran vals de descompte  per patinar als seus clients.

La inauguració de les llums de Nadal a la ciutat, un any més, coincidirà amb l’obertura de la pista de gel i se durà a terme el divendres 30 de novembre a les sis de la tarda.