Jordan lamenta el silenci a la ciutadania de Roigé en retirar les plaques de Jordi Pujol

La retirada es produeix en ple agost i després de la segona denúncia de Movem Tortosa, sense cap publicitat a les xarxes i mitjans de comunicació per part del govern sociovergent perquè afecta a la corrupció del partit i pare polític de Roigé

Movem Tortosa vol mostrar a través d’aquest comunicat la manca de transparència i informació a la ciutadania que per enèsima vegada practica el govern sociovergent tortosí.

Així les coses, en aquesta ocasió, es tracta del silenci informatiu sobre la retirada d’algunes plaques existents a la ciutat en honor al qui va ser president de la Generalitat, Jordi Pujol, durant 23 anys, després de la denúncia efectuada fa uns dies per Movem Tortosa.

En aquesta ocasió els fets s’han produït la passada setmana quan de manera sobtada i sense cap informació pública han desaparegut algunes plaques de l’ex president Pujol a
la ciutat, com la del mercat municipal, sense cap tipus d’avís i comunicat a la ciutadania.

En aquest sentit, Jordi Jordan remarca que “contrasta el silenci de la Sra. Roigé i el seu govern municipal de no informar d’aquest fet quan tot el dia s’estan fent fotografies i enviant comunicacions de tota indole; sembla ser que en ple agost volen retirar les plaques sense explicar-ho a l’opinió pública forçats per la nostra denúncia de fa uns dies atès que quan vam remarcar que si es volia denunciar la presumpta corrupció de Joan Carles I també calia fer-ho amb Jordi Pujol, que fa anys, ja va reconèixer greus irregularitats i està sent investigat ell i la seua família com a clan criminal per l’espoli del diner públic dels catalans i catalanes”.

En aquest sentit, des de Movem Tortosa, es remarca que és trist que la ciutat hagi trigat 4 anys en retirar unes plaques que el 2016 s’haguessin d’haver tret quan Movem va presentar una moció per la retirada però que la Sra. Roigé va bloquejar i votar en contra negant els fets i la necessitat de fer-ho.

“Ara, 4 anys tard i perquè volen denunciar la corrupció del rei emèrit es veuen obligats a retirar les plaques de Pujol, davant la incoherència que representava denunciar la corrupció del rei i callar davant la de Pujol; una demostració més de caciquisme, hipocresia política i de tractar la ciutadania com a menors d’edat que practica un govern municipal que arriba sempre tard i a remolc dels fets i de Movem Tortosa”, ha conclòs Jordi Jordan, portaveu del primer grup de l’oposició de la capital del Baix Ebre.