La 67 Festa de la Bicicleta de Tortosa arribarà a Aldover

La cita recorrerà diumenge el tram de la Via Verda

Aquest diumenge tindrà lloc la 67 Festa de la Bicicleta a Tortosa. Esta recorrerà el tram de Via Verda entre esta ciutat i Aldover, per tornar després a la capital del Baix Ebre. El primer tinent d’alcalde de Mobilitat, Fernando Saporta, ha explicat que “la cita servirà per cloure les activitats realitzades en el marc de la setmana de la mobilitat”. Es tracta d’una activitat apta per a totes les edats i una oportunitat immillorable per fer esport en família.

L’activitat, que està organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre per tal de fomentar l’ús de la bicicleta, sortirà a les 9.30 des de la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa i passarà per l’Avinguda Generalitat, el Carrer Rosselló i l’Avinguda Lleida, abans d’entrar a la Via Verda fins arribar a l’estació d’Aldover.

El president de la Penya Ciclista Baix Ebre, Raúl Querol, ha avançat algunes novetats d’aquesta edició entre les que destaquen el reagrupament que es durà a terme a Aldover per tal de tornar a Tortosa, a la Plaça Barcelona, on tindrà lloc el tradicional aperitiu i l’entrega de guardons; o, la distinció a la bicicleta més antiga. D’altra banda, també ha assenyalat que l’organització espera que prop de 500 persones participen en l’esdeveniment.