El nou complex esportiu de Tortosa oferirà nous abonaments i més serveis

La piscina municipal tindrà més carrils i al gimnàs s’oferiran més activitats dirigides

Spa, cursos i pistes de pàdel i entrenaments supervisats són alguns dels nous serveis que oferirà el nou complex esportiu de la ciutat. A més, les tortosines i tortosins també estrenaran  piscina. Tindrà deu carrils, el doble de l’actual i seran més amplis. “Fins ara d’activitats dirigides teníem, Spinning, Body Pump, Pilates, Entrenament Funcional, Zumba, Running, Abdominals, Step i Gac. (…) I a partir d’ara, passem a tenir tot un conjunt d’activitats dirigides com activitats a la piscina que no existien com a tal i són novedoses i més activitats fitness”, apunta, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

A més, les altres activitats com l’escola municipal de rítmica, l’educació física per a centres educatius  i les activitats de barris i pobles que no tenen afectació directa amb les noves instal·lacions se continuen mantenint amb els mateixos serveis i abonaments.

Serà en el proper ple ordinari que l’ajuntament de Tortosa aprovarà l’ordenança que regularà les noves tarifes del nou complex esportiu. L’estructura d’abonaments dels serveis de piscina i gimnàs se modificarà ajustant-la a les novetats oferides. “Hi haurà tres tipus d’abonaments. Està l’abonament complet que és el que donaria accés a la natació lliure i accés a la sala fitness lliure, pot accedir qualsevol persona i fer ús de la instal·lació quan vulgui dins l’horari d’instal·lacions. I per últim i com a novetat, que fins ara era una quota que se pagava a part, té accés lliure a totes aquelles activitats dirigides que no tenen una quota específica dins la pròpia ordenança”, explica, Jesús Martí, gerent de Tortosasport.  L’altre tipus d’abonament és el complet d’horari reduït, que ofereix els mateixos serveis però solament se pot accedir a les instal·lacions a les hores on hi ha menys gent, al migdia, i de divendres la tarda fins diumenge inclòs. L’últim abonament que s’ofereix és el de piscina, que solament dona accés per nedar.

Dins els abonaments complets els preus varien segons les franges d’edat dels usuaris, oscil·lant entre els 20 i 39 euros mensuals. L’abonament complet d’horari reduït valdrà 28 euros i el de piscina 18 euros. A més, se’ls hi aplicarà un 15% de descompte a totes les persones que acreditin ser família nombrosa o monoparental, estiguin a l’atur, tinguin alguna diversitat o siguin pensionistes. També hi haurà entrades individuals i pacs de deu entrades per accedir al recinte, tant infantils com d’adults.

Des de l’ajuntament preveuen l’obertura del nou complex entre l’octubre i el novembre que serà quan s’implantaran les noves tarifes. A més, l’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha avançat que faran portes obertes per ensenyar les instal·lacions i incentivar a la gent a apuntar-s’hi.