El jesusenc Jeremy Alcoba CAMPIÓ DEL MÓN JÚNIOR de Moto3

El jove pilot serà rebut avui amb una cercavila pels carrers de Tortosa i Jesús

El pilot jesusenc, Jeremy Alcoba Ferrer, mantejat pels seus companys d'equip. CEDIDA

El jesusenc Jeremy Alcoba s’ha proclamat aquest diumenge, al Circuit de València, campió del món júnior de Moto 3. Alcoba, que arribava amb 49 punts d’avantatge respecte del segon classificat quan només en quedaven 50 en joc, ha guanyat la primera carrera, fet que li ha donat la victòria al campionat.

En declaracions als mitjans, el pilot jesusenc ha afirmat que “ha estat un gran any tant per a mi com per a l’equip, perquè ens hem vist forts en tots els circuits i en totes les circumstàncies. Des del principi em vaig trobar molt a gust amb el LaGlisse i ens hem coordinat molt bé”. A més, ha afegit que “aquest títol el necessitàvem tots, tant l’equip com jo. Feia molt de temps que jo no guanyava i l’equip portava tres anys sense sumar un títol, així que ens els mereixíem tots”. Finalment, Alcoba ha destacat que “guanyar el campionat amb una victòria és una cosa magnífica”. I ha acabat donant les gràcies “al LaGlisse, a la meva família i als patrocinadors que han cregut en mi”.

Des de l’EMD de Jesús s’ha preparat una rebuda especial per quan arribi el campió. Així, s’ha demanat a tots els aficionats al motociclisme que el vagin a rebre a les 20.30 hores al pàrquing del Decathlon, a l’entrada de Tortosa. Des dallí, aficionats i motoclubs de les Terres de l’Ebre, l’acompanyaran en cercavila pel centre de Tortosa per arribar finalment a Jesús.

Ja a l’EMD de Jesús, el pilot serà rebut pels seus veïns a la pèrgola, on celebraran tots plegats l’èxit aconseguit en aquesta temporada al campionat Mundial Júnior de Moto 3.

Imatge d’arxiu del pilot jesusenc, Jeremy Alcoba Ferrer. CEDIDA