El nou complex esportiu de Tortosa a punt d’obrir les portes

Els usuaris gaudiran del servei de piscina, sala fitness i activitats dirigides

Les noves instal·lacions esportives municipals de la ciutat, WIN Complex Esportiu, se posaran en funcionament el proper 12 de novembre. Els usuaris podran gaudir de la nova piscina municipal, del gimnàs i de les sales on se dirigiran diverses activitats com: bodypump, Vertical core, Zumba, Pilates, GAC, Spinning, entre altres.  “Suposarà fer un salt pel que fa a la pràctica de l’esport a la nostra ciutat i jo diria que també a nivell de territori, convertint-se, esperem, en un centre de referència pel que fa a la pràctica esportiva”, apunta, l’alcaldessa de Tortosa.

D’aquest gran projecte en què s’han invertit més de 5 milions d’euros solament s’ha finalitzat la primera fase d’execució. Les obres han inclòs la piscina, les quatre sales de fitness, el conjunt de vestidors i la zona de serveis com entrada i recepció, vestidors tècnics, graderies, espais de manteniment, magatzem i infermeria. “La segona fase suposarà enderrocar l’actual piscina coberta i allí instal·lar-hi dos vestuaris més, avui en tenim  quatre i en passarem a tenir sis. També la sala Wellness on hi haurà l’Spa i la sauna. També les quatre pistes de pàdel, a més a més de tota la part de solàrium que hi haurà al jardí que donarà a la piscina”, explica, Meritxell Roigé.

Des de l’ajuntament, diuen, estan treballant perquè la nova piscina municipal pugui acollir totes les competicions oficials i reglades que se duguin a terme a Catalunya. A més, estan tancant un conveni perquè els usuaris de les instal·lacions puguin aparcar al mateix barri.

El nou complex estarà gestionat per part de l’ajuntament de manera totalment pública i oferirà tarifes de tres tipus d’abonaments que variaran en funció de les franges d’edat.  Les primeres visites guiades a les instal·lacions començaran aquesta tarda i aniran dirigides als usuaris actuals de la piscina. Serà a partir de la setmana que ve, des del dimecres dia 7 fins el dissabte dia 10, que se’n faran d’altres, tant pels matins com per les tardes, adreçades a tothom.

I com ha novetat destacada les persones que s’inscriguin el mes de novembre, tindran la matricula i un mes gratuït.