Inaugurats l’espai cultural ‘la C’ de Campredó i el Pavelló de Jesús

Els equipaments ciutadans han estat construïts amb el suport de la Diputació de Tarragona

Campredó ha presentat en societat, aquest dissabte a la tarda, el nou espai cultural ‘la C’. Aquesta denominació té a veure amb l’ús que tindrà l’edifici (C de cultura), amb la seva forma i també amb la primera lletra del nom d’aquesta població, constituïda en entitat municipal descentralitzada. L’equipament, situat entre el carrer Coves d’en Guillén i el polígon industrial Baix Ebre, ha comptat amb un ajut de 290.670,50 € del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. L’acte inaugural ha anat a càrrec de la vicepresidenta segona d’aquesta institució i alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, juntament amb l’alcalde-president de Campredó, Damià Grau. També s’hi ha comptat amb la participació del diputat del Servei d’Atenció al Municipi, Enric Adell. La inauguració ha inclòs l’actuació del cantautor Enric Panisello i l’explicació de les característiques de ‘la C’ per part del seu arquitecte, Òscar Benet.

 L’edifici dona resposta a les necessitats de la ciutadania en matèria d’esdeveniments culturals i festius al poble, que actualment no disposa d’espai tancats prou grans per celebrar-los. Té un aforament per a 400 persones, i un original disseny obra de l’estudi Area 55 Arquitectura, amb seu a Tortosa.

 Inauguració del Pavelló de Jesús

També dissabte a la tarda s’ha inaugurat el Pavelló de Jesús, un equipament esportiu i també per a altres usos, amb una inversió de 309.998,86 € per part de la Diputació. A l’acte, hi han intervingut, a més de l’alcalde-president de l’entitat municipal descentralitzada de Jesús, Víctor Ferrando, la vicepresidenta segona de la Diputació i ‘alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. També han participat de l’acte inaugural els esportistes guanyadors de la Nit de l’Esport Jesusenc, organitzada per la Penya Barcelonista de Jesús (1999-2007), i els premiats com a millors esportistes en el marc de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut organitzada per l’entitat municipal descentralitzada (2015-2019), així com els presidents de la Penya Barcelonista de Jesús. L’acte ha inclòs, l’actuació de la Banda de Música Manel Martines i Solà, la intervenció de l’arquitecte de l’obra, Marc Ferrando i responsables de l’empresa Servidel, i una visita guiada a les instal·lacions.